Докладът за закупуване на F-16 e повод за вот на

...
Докладът за закупуване на F-16 e повод за вот на
Коментари Харесай

Петков вижда възможност за вот на недоверие с доклада за F-16

Докладът за закупуване на F-16 e мотив за избор на съмнение , а министрите Каракачанов и Караниколов пишат отчет до министър-председателя. В този отчет могат да бъдат посочени пет аргумента за преустановяване на процедурата, разяснява ръководителят на АБВ Румен Петков.

Той изяснява, че съгласно написаното в отчета, " осъществената инспекция на окомплектоваността на получените оферти демонстрира, че предлагането на Съединени американски щати не дава отговор на желаната конструкция и не съдържа нужната информация. Написано е, че се назначава политико-военна група за разглеждане на офертите, което значи, че няма никаква експертиза . "

 Правителството желае мандат за договаряния със Съединени американски щати за изтребител Обновена
Правителството желае мандат за договаряния със Съединени американски щати за изтребител

Срокът на доставка на изтребителите ще бъде по-голям

Петков добавя, че съгласно наличието, " процедурата ще се организира в условия на вземане предвид със законоустановената процедура на Съединени американски щати , а в последна сметка самолетите ще ги купуваме ние. Няколко реда по-долу в този документ се споделя и, че този метод не подхожда на процедурите на Министерството на защитата . "

По думите му с този отчет разполага и опозицията в Народното събрание . " Българска социалистическа партия имат този отчет. Те най-сетне имат всички учредения да изискат един сериозен избор на съмнение . Защото една част от досегашните им вотове бяха пародийни и укрепващи парламентарното болшинство ", разяснява Петков.

Според ръководителят на АБВ, ежедневното напрежението в страната, идва от самото управление на страната . " Нагнетяването на напрежение в страната е доста неприятно. Трябва да кажем, че експанзията потегля от Народното събрание . Тя потегля от държавното управление . Има задоволително показателни образци. "

Един човек влачи стара жена на границата и става вицепремиер . Друг юнак демонстрира експанзия против 87 годишна стара жена в подлез на софийска метростанция и по-късно става общински консултант ", добавя Румен Петков.

 Изборът на изтребител - <a href=залог, докога ще издържи държавното управление " >
Изборът на изтребител - залог, докога ще издържи държавното управление

Поптодорова: Последното нещо, което Кремъл желае да види у нас, е американски самолети

Припомняме, през вчерашния ден държавното управление изиска от Народното събрание мандат за договаряния с държавното управление на Съединени американски щати за подписване на контракт за придобиване на нов вид военен аероплан. Срещу процедурата ще гласоподават от Българска социалистическа партия , оповестиха от столетницата.

Въпросът е какви гласове ще събере ръководещата партия ГЕРБ и доколко може да разчита на гласовете на всички депутати от дребната коалиция на Обединените патриоти. Днес Веселин Марешки също разгласи , че депутатите му няма да поддържат отчета на Министерски съвет.

Срещу избора на комисията и метода на осъществяване на процедурата се афишира не един път президентът Румен Радев, който я дефинира като " успех на лобизма и край на автокрацията за 2018 година "

 За модернизацията на бойната ни авиация без страсти и пристрастия
За модернизацията на бойната ни авиация без страсти и пристрастия

Между F-16, Грипен и Юрофайтър неприятен аероплан няма. Евгени Кръстев задава значимия въпрос - кой би бил най-хубавият избор, тъй че оптимално да компенсираме изгубеното време

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР