Докладът за Барселонагейт, който е изпратен от испанските власти към

...
Докладът за Барселонагейт, който е изпратен от испанските власти към
Коментари Харесай

Петков и Борисов в задочен спор за "Барселонагейт"

" Докладът за " Барселонагейт ", който е изпратен от испанските управляващи към българското Министерство на вътрешните работи, не загатваше тъкмо лице, само че имаше фотоси на Борисов. Не е махленски непосредствено, само че демонстрират, че съгласно тях има забъркани висшестоящи лица в тази спекулация като фактът, че просто очевадно, в случай че испанските управляващи са го разкрили, нашата прокуратура не е. Как е допустимо всички други управляващи от целия свят да ни дават тази информация, а ние да я нямаме ".

Това сподели министър председателят Кирил Петков пред БТВ.
" Аз съм се снимал доста пъти в Испания ", съобщи Борисов в коментар по отношение на изказването на Петков. Лидерът на ГЕРБ даде изказване за медиите в централата на партията и  дефинира обществените изказвания като: " Пореден опит да бъдем шантажирани, дискредитирани ".

" Неясен е методът, по който избрани медии получават тези данни и какви клюки има в отчета ", разяснява Борисов.

" Нито съм имал къща в Барселона, нито парцел, нито имам, нито ще имам. Живея в Банкя, там където съм се родил, там където влачеха ковчези и в този момент си пребивавам ", съобщи някогашният министър председател.

Председателят на ГЕРБ обаче благодари на Петков, като съобщи, че той е бил правилен в изявлението си.

Борисов прикани в случай че фактически има подобен отчет, той да бъде разкрит и да стане ясно каква информация съдържа. Освен това акцентира още един път, че има доста фотоси и познанства с хора в Испания.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР