Докладът на американските специални служби относно проведеното от тях разследване

...
Докладът на американските специални служби относно проведеното от тях разследване
Коментари Харесай

САЩ с доклад на американските специални служби относно произхода на коронавируса

Докладът на американските специфични служби по отношение на извършеното от тях следствие за аргументите за появяването на новия ковид ще бъде предаден на президента на Съединени американски щати Джо Байдън през днешния ден. Това заяви говорителката на Белия дом Джен Саки.

Тя добави, че още няколко дни ще са нужни за подготовката на разкрита версия на документа, която ще бъде показана на обществеността, събощава Българска телеграфна агенция.
 Учени желаят още веднъж да се проверява произходът на COVID-19 Учени желаят още веднъж да се проверява произходът на COVID-19
Съвместното изследване на Китай и Световната здравна организация (СЗО) за произхода на Covid-19 не е дало надеждни отговори за това по какъв начин...

В края на май Байдън даде период от 90 дни на специфичните служби да изготвят отчет по отношение на произхода на ковид. В средата август Си Ен Ен заяви, че американското разузнаване след над два месеца следствие към момента не може да излезе с единна позиция по въпроса дали коронавирусът е бил създаден в лаборатория или се е появил по натурален път.

Още от АМЕРИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР