Доклад на Bloomberg Intelligence твърди, че Volkswagen може да изпревари

...
Доклад на Bloomberg Intelligence твърди, че Volkswagen може да изпревари
Коментари Харесай

Volkswagen може да изпревари Tesla още през 2024 година

Доклад на Bloomberg Intelligence твърди, че Volkswagen може да изпревари Tesla като водач в продажбата на електрически коли още през 2024 година. Плановете на немската компания са с такава цел още от анонсирането на ID марката, кокто се грижи за колите на ток на марката и наподобява германците работят твърдо в тази посока.
`Volkswagen

Според изданието, Volkswagen Group ще вземе водачеството над Tesla с представянето на 16 нови електрическия автомобил в идващите две години. Данните демонстрират, че през миналата година в Европа са продадени 310 хиляди автомобила от немския бранд и 170 хиляди от колите на Мъск. Това, обаче, не важи за Съединени американски щати, където Tesla господства.
`Volkswagen

От Bloomberg прибавят и нов “играч” в областта на електрическите коли в лицето на BYD. Китайският производител интензивно развива технологиите си и от авторитетното издание считат, че точно той ще бъде на трето място през идващите три години. Разбира се, тези прогнози се базират единствео на данни и единствено времето ще ни покаже какво тъкмо ще се случи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР