Доказалата се вече на пазара инвестиционна компания със сектор продажби

...
Доказалата се вече на пазара инвестиционна компания със сектор продажби
Коментари Харесай

Унихоум първи в Бургас със супер облекчаваща схема за купувачите на имоти

Доказалата се към този момент на пазара капиталова компания със бранш продажби желае да обезпечи по-добри условия за своите клиенти и към този момент започва идващите два съвременни проекта 

Инвестиционната компания и сътрудник недвижими имоти въвежда за първи път в Бургас, облекчаващата скица за своите клиенти - с заплащане на 20% ОТ СУМАТА ПРИ ПРЕДВАРИТЕЛЕН ДОГОВОР И ДОПЛАЩАНЕ СЛЕД ЗАВЪРШВАНЕ НА СГРАДАТА . Това ще облекчи кредитирането на парцела за всеки клиент от която и да е банка .

Тази опция ще бъде годна особено за купувачите в следващия моден комплекс, който  вече стартира в Славейков -  .

Комплексът се състои от безкомпромисни парцели от ново потомство - двустайни и тристайни жилища с функционално систематизиране, вярна форма на стаите и с извънредно невисок % на общи елементи.

Същевременно e заложено доста висококачествено модерно строителство с съвременни технологии и материали, като най-голям клас немска дограма и австрийски тухли на Wienerberger . Плочите сред етажите се извършват с кофраж за плочи Skydeck подходящ  за обекти с доста високи условия за сигурност и къси периоди за осъществяване, също по този начин способствуващ за идеална гладкост на бетона.  Обектът ще бъде на кота 0 .00 след по-малко от 10 дни.

 
 Строежът на Green Park 1. До него ще бъде построен Green Park 2
Интересът, към него, както и към парцелите на , които завоюваха доверието на клиентите си с качествено строителство, отговорно отношение и рационални цени е огромен. Той е причина идващите им амбициозни планове да започват единствено след няколко месеца тази година. Това са модерният комплекс  в ж.к. „ Славейков “ и в ж.к. „ Изгрев “. От Унихоум дават обещание и при тях, високото качество и цялостния комфорт на клиентите им да остане от първостепенно значение.
 Evea Residence – ж.к. Изгрев
Всички планове са в региони с доста добра нова инфраструктура, наоколо до огромни хранителни вериги, мол, учебни заведения и детски градини.

Според специалистите от компаниятa, интересът към висококачествените парцели в съвременни здания продължава да нараства, защото в миг на неустойчив пазар, инфлация и рецесия, покупката на недвижимо имущество от висок клас е единствената сигурна инвестиция с дълготраен резултат. Успоредно с това, пазарът в Бургас търпи от ден на ден ограничавания, заради намаляваща липса на нови свободни площи и терени. " Радостно е и това, че клиентите са станали по-взискателни към качеството и все по-често се интересуват със какви материали и по какъв начин ще бъде изпълнена постройката, а в този момент и с новата скица на заплащане ще им осигурим успокоение по време на градежа и елементарно кредитиране от банка ” споделят от компанията вложител.

Повече за положителните условия при покупка на парцел в Бургас, приключени и бъдещи планове, можете да научите от  или на тел. 0888 415 465 / 0888 599 109.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР