Докато в кралския двор празнуват рождения ден на кралица Камила,

...
Докато в кралския двор празнуват рождения ден на кралица Камила,
Коментари Харесай

Правилото, което Меган Маркъл наруши

Докато в кралския двор честват рождения ден на кралица Камила, от другата страна на Атлантическия океан една кралска двойка води напълно елементарен живот. Поне по този начин наподобява от спорадичните фотоси от всекидневието на принц Хари и Меган Маркъл.

Като цяло те заобикалят публичния интерес, само че се случва да бъдат снимани по време на ежедневните си действия. Като да вземем за пример посещаване на фермерския пазар. Точно на подобен в Санта Барбара беше засечена Меган Маркъл.

41-годишната херцогиня на Съсекс носеше лятна рокля по тялото и бяла ленена риза от горната страна, като ги беше съчетала с елементарни джапанки и голяма плетена чанта. Две неща направиха усещане от фотосите на Меган.

Тя за следващ път сподели, че е почитател на свежите цветя вкъщи, тъй като беше снимана да си купува такива в бяло и розово. Наблюдателни хора пък алармираха на Daily Express US, че херцогинята е била придружавана от едно от трите им кучета с принц Хари.

Фермерският пазар в Санта Барбара обаче има прецизни правила, съгласно които на негова територия не се позволяват домашни любимци, в случай че не са кучета-водачи.

Разходката н Меган Маркъл идва на фона на две не доста положителни вести за семейство Съсекс. Двамата с Хари освободиха единствената си резиденция във Англия Фрогмор Котидж, а риалити поредицата им за Netflix Harry & Meghan не получи нито една номинация за премиите Еми.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР