Докато тук все още се радваме на лятната ваканция и

...
Докато тук все още се радваме на лятната ваканция и
Коментари Харесай

Труден момент за вдовицата на Коби Брайънт

Докато тук към момента се радваме на лятната почивка и се надяваме образователната година да стартира по проект, в Съединени американски щати тя към този момент стартира. Много младежи за първи път се отделиха от родителите си, с цел да постъпят в лицей, и дъщерите на Ванеса Брайънт и Брук Шийлдс са измежду тях.

56-годишната актриса показа в профила си в Instagram новината, че 18-годишната й щерка Роуън постъпва в лицей. " Моето необикновено и неповторимо момиченце разперва крила ", написа тя към серия фотоси.

Те демонстрират моменти от пътуването до, както и настаняването в кампуса на колежа. " Това беше най-тъжното прибиране у дома, което в миналото съм имала ", добавя Шийлдс, като има поради прибирането си вкъщи без Роуън.

18-годишната Роуън и 15-годишната Гриър са децата й от брака й със сценариста Крис Хенчи, за който се омъжи през 2001 година Семейството живее в Ню Йорк.

По същото време и Ванеса Брайънт изпрати най-голямата си щерка в лицей. 18-годишната Наталия отпътува да учи в Университета на Южна Калифорния. " Днес беше мъчно. Това е фотография от преди да се разплачем ", написа вдовицата на Коби Брайънт в Instagram.

Така Ванеса остава сама с двете си най-малки дъщери Бианка (4 г.) и Капри (4 г.). Само преди ден Коби Брайънт щеше да навърши 43 години. Той почина в самолетна злополука дружно с 13-годишната им щерка Джиана.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР