Докато Сотир Цацаров се забавлява в Гърция с новата си

...
Докато Сотир Цацаров се забавлява в Гърция с новата си
Коментари Харесай

Богатите също плачат: А сега кажете откъде са милионите! frognews.bg

Докато Сотир Цацаров се забавлява в Гърция с новата си огромна обич Ани Салич в България за някогашния му пост се разгаря същинска война. Вярната на Борисов Десислава Атанасова мина в кресчендо, обръщайки се към Българска социалистическа партия: „ Ще обявите война освен на най-голямата опозиционна партия, само че и на правораздавателната система, на гражданското общество и гражданския мир “. Каква патетика единствено.

В ГЕРБ обаче имат съображение да треперят. Рашков в действителност е опасност за мнозина, които до момента живееха с възприятие за безотговорност, под „ чадъра “ на прокуратурата и КПКОНПИ. Сотир Цацаров бе техен и на Движение за права и свободи избор. Той им отвърна със 7 години преданост и честност, сед това да е подобен и в антикорупционната мега конструкция. Нещо повече. И прокуратурата, и КПКОНПИ, с изключение на, че обезпечават и до момента комфорт на някогашните управници, се оправят отлично и със задачата да удрят съперниците на статуквото. Проверки, запори, обвинявания, правосъдни процеси. Десетки, не, стотици човешки ориси бяха разрушени през годините, когато ГЕРБ яхаше страната. Цацаров хитро избърза да подаде оставка, тъй като знаеше, че няма благополучие до безкрайност. Свърши каквото можа, дали е осребрил престоя си на съответните значими постове – той си знае, след това откри благополучие на различен фронт… Гешев, потегли по неговия път, само че на „ крилете “ на делото против фалираната КТБ. Това „ дело “ го стартира Цацаров, той го продължи, като се издигна до основен прокурор. Нещо, удивило евентуално даже родителите му…

А в този момент си представете следното: при ново управление КПКОНПИ стартира инспекции на имуществото и произхода на пари и банковите сметки на Бойко Борисов, половината от неговите министри през трите мандата, на приятелите му, с които играе карти и мачлета, на олигарсите, които станаха шейхове с публични поръчки и прочие Същото се отнася и за Движение за права и свободи, даже за хора от Българска социалистическа партия, някои от които от дълго време плачат за съществено следствие.

Появиха им се киселини, заболя ги злъчката, не им доближава въздуха… Мамини милионери с крадени от българите пари! Когато вилняхте като кърджалии и рекетирахте наред – Цацаров, Гешев, прокуратурата и КПКОНПИ бяха готини. Сега като се задават инспекции и предоставяне на показания – олеле, ще стане революция.

Добре, хайде да забележим кого ще изкарате на площадите. Още през 2020 година над 75% от хората желаеха съд за Борисов и Гешев, Цацаров също присъстваше на плакатите. Като пристигна време за реформиране на тези значими институции – писък до небето. Колко обикновено. Страхът мазета и не можете да го овладеете. Така ще е оттук насетне.

Апропо, Десислава Атанасова дали е подготвена за сериозна инспекция от КПКОНПИ? А Делян Добрев? Влади Горанов? А Цацаров и Гешев? Чака ни огромна забава.

Богатите също плачат.

Емил Азар
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР