Докато собственикът на „Челси” Роман Абрамович продължава да има проблеми

...
Докато собственикът на „Челси” Роман Абрамович продължава да има проблеми
Коментари Харесай

Щерката на Абрамович пирува в Англия

Докато притежателят на „ Челси” Роман Абрамович продължава да има проблеми с британските управляващи, щерка му София си живее като принцеса в Лондон. Третата наследничка на магната жули шампанско и обикаля света, изключително когато не купонясва с другари на частните яхти на татко си, научи HotArena.

23-годишната хубавица тези дни приключи влиятелния лицей „ Ройъл Халуей” в Лондон и се отдаде на живот. В профила й в инстаграм по нищо не проличава да е обезпокоена за проблемите на татко си, написа „ България днес”.

София е трето дете на милиардера и е от втория му брак с Ирина. От 2003 година живее в Англия, само че за разлика от татко си, тя няма никакви проблеми с миграционните служби.

София към момента живее дружно със сестра си Анна и брат си Аркадий в фамилното имение в Съсекс, което е на стойност 18 милиона паунда. То бе оставено от Абрамович на втората му брачна половинка след развода им през 2007 година, дружно със 150 млн. паунда кеш.

София постоянно е живяла обкръжена от телохранители, а папараците постоянно я хващат в един от двата фамилни жилището в Лондон. Британските таблоиди пресметнаха, че за 18-я рожден ден на милиардерското отроче е вдигнат ваучър на стойност 300 000 паунда в най-тузарския клуб в Лондон.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР