Докато си проправяме път през януари, много британци се фокусират

...
Докато си проправяме път през януари, много британци се фокусират
Коментари Харесай

„Кремообразната“ пилешка обвивка е перфектното ястие с високо съдържание на протеини - с по-малко от 400 калории

Докато си проправяме път през януари, доста британци се концентрират върху здравето и фитнеса в опит да смъкват тези празнични килограми, само че може да бъде мъчно да се измислят елементарни предписания без виновност.

Всъщност последните данни на YouGov за новогодишните обещания разкриха, че 56 % от британците ще дадат приоритет на повече извършения или възстановяване на физическата форма, до момента в който 45 % желаете да отслабнете. Що се отнася до ястията след подготовка, пилешкото месо е желан избор, тъй като е източник на протеини, които са от значително значение за възобновяване на мускулите и имунната функционалност.

Месото постоянно се комбинира с ориз, само че фитнес специалист Елена Хоуд разкри рецептата си за кремообразна пилешка обвивка с високо наличие на протеини, която може да се похвали единствено с 395 калории на порция. Здравният гуру, който се назовава @ellena_fit онлайн, стартира видеото в TikTok с апетитни фрагменти на вкусното ядене. След това тя показа простите стъпки, които можете да нам...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР