Докато Шакира и Пике продължават да си разменят намеци и

...
Докато Шакира и Пике продължават да си разменят намеци и
Коментари Харесай

Сериалът продължава: Шакира сложи вещица да гледа към майката на Пике, новата му е... отегчена?

Докато Шакира и Пике не престават да си разменят подмятания и нападки, новата другарка на футболиста реагира много любопитно. След излизането на новото парче на Шакира, в което тя като ранена лъвица гневно атакува някогашния си към този момент и неговата нова обич, хубавицата Клара Чиа Марти показа стори в Инстаграм.

Сторито съставлява прозяваща се емотиконка на черен декор. Дали желае да каже, че целият този звук ѝ е пристигнал допълнително? Малко откакто сторито се появи, изчезна мистериозно... Може би Клара е решила, че не си коства да се замесва в историята. Още повече, че тя публично не е удостоверила връзката си с ритнитопковеца.

Със сигурност хубавицата не е очаквала сходна реакция от прочувствената Шакира, което пък съгласно нас си е изцяло в реда на нещата, имайки поради произхода на певицата. Бурната Шаки е в действителност надълбоко засегната и очевидно за момента не съумява да се пребори с страстите си.
 
                             

 

Любопитно видео се появи преди дни, в което се вижда по какъв начин Клара се разхожда като вкъщи си във вилата на Шакира и Пике още през август 2021 година

„ По това време футболистът бе с Шакира, те споделяха къщата с децата си “, разкрива източник на Page Six. “Беше съсипващо за Шакира да научи, че тези жена се усеща като вкъщи си в нейния личен дом, домът на децата ѝ ”, прибавя източникът.

Според „ Socialité “, Шакира е почнала да изпитва съмнения към дългогодишния си сътрудник, тъкмо когато вижда, че сладкото в шкафа свършва прекомерно бързо. Така, наемайки частен детектив, тя съумява да разкрие любовницата на Пике.

Не е прелестно. Факт. Но ще бъде добре Шакира да успее да загърби болката и да покаже на някогашния си, че изобщо не ѝ пука. Засега обаче не се получава...
                             

 

Наскоро беше обявено от испанския вестник " Marca ", че Шакира строи стена, с цел да отдели дома си. Тя е сложила и магьосница на балкона, която гледа към къщата на майката на футболиста, която е напълно наоколо.

Бернабеу е помолила един от чиновниците на Шакира да обърне вещицата, сподели испанското шоу " Mas Vale Tarde ".

Испанският публицист Марк Лейрадо Милан загатна, че враждата продължава от седмици и написа в Туитър: " Преди седмици получих информация, че майката на Пике се тревожи за хипотетичен обред, осъществен с нея посредством черна магьосница. Но не му отдадох огромно значение ".

                             

 

За страдание, най-потърпевши от всичко са децата, които сигурно ще се сблъскат с цялата нечистотия в учебно заведение и ще бъдат подложен на гнусен стрес, поради мненията по адрес на родителите им...
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР