Докато съотборниците на Неймар в "Пари Сен Жермен" (ПСЖ) се

...
Докато съотборниците на Неймар в "Пари Сен Жермен" (ПСЖ) се
Коментари Харесай

Неймар купонясва на карнавала в Рио, докато ПСЖ се готви за мача с Юнайтед

Докато съотборниците на Неймар в "Пари Сен Жермен " (ПСЖ) се приготвят за мача в сряда против "Манчестър Юнайтед " в Шампионска лига, той се радва на почналия предходната седмица карнавал в Рио де Жанейро в родната си Бразилия, показва английското издание "Мирър ".

Спортните издания разясняват, че вместо да си почива в Париж, той купонясва с 19-годишната Рафаела Порто, която взе участие в риалити формата “Гласът на Бразилия”.

Футболистът е видян в понеделник на Булеварда на Самбата. Той е бил с близкия си другар Габриел Медина и в компанията на певиците Анита и Людмила.

Наскоро Неймар отхвърли празненствата да пречат на играта му на терена. Нападателят има 48 гола в 53 мача, откакто се причисли към френския клуб, само че продължава да бъде подложен на критика за неговите подвизи надалеч от футбола.

"Не мисля, че обществения ми живот пречи на моето показване на терена ", разяснява по-рано Неймар.

„ Всъщност даже ми се коства смешно, че това, което върша отвън терена, се съпоставя с това, което върша във футбола ", уточни още той.

"Моята статистика за играта ми на терена към момента е доста добра. По време на олимпийските игри през 2016-а споделих, че персоналният ми живот си е мой. Какво върша отвън терена, си е моя работа. Ако желая да направя нещо, го върша. Животът си е мой, аз съм на 27 година ", споделя още бразилският футболист.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР