Докато президентът на САЩ Доналд Тръмп настоява икономиката на страната

...
Докато президентът на САЩ Доналд Тръмп настоява икономиката на страната
Коментари Харесай

Републиканец: Възрастните хора предпочитат да умрат пред Covid-19 да навреди на икономиката на САЩ

Докато президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп упорства стопанската система на страната да възобнови работа след няколко седмици, а не месеци, заместник-губернаторът на щата Тексас съобщи пред Фокс нюз, че избира да почине пред ограниченията на здравните управляващи, които унищожават стопанската система на страната.

Той има вяра, че " доста баби и дядовци " в страната ще се съгласят с него.

" Моето обръщение: дано се върнем на работа, дано се върнем към живот, дано бъдем умни за това и тези от нас, които са 70 плюс, ние ще се погрижим за себе си ", разгласи 69-годишният Дан Патрик.

" Не жертвайте страната. Не го правете ", прикани републиканецът.

Той се притеснява, че наложените ограничавания за предварителна защита разпространението на ковид могат да сложат завършек на американския метод на живот какъвто го познават. Той е податлив да се рискува живота на възрастните хора пред стопанската система на Съединени американски щати.

Дан Патрик похвали президента на Съединени американски щати, че се концентрира върху стопанската система.

" Не желая цялата страна да бъде пожертвана. Разговарях със стотици хора...и всеки съобщи съвсем същото нещо: Ние не можем да изгубил цялата си страна. Ще се раздробяване стопанската система ни ". По думите му стопанската система ще изпадне в криза, меланхолия, ще се разпадне цялото общество, в случай че ограниченията продължат няколко месеца.

" Както президентът сподели, процентът на смъртност е доста невисок. Трябва ли да блокираме цялата страна за това? Мисля, че би трябвало да се върнем на работа ", уверен заместник-губернаторът.

Патрик означи, че е от рискувата група, само че но е подготвен да пожертва живота си за шестте си внуци. Заместник-губернаторът навършва 70 година идната седмица.

Вчера Съединени американски щати потвърдиха повече от 100 умряли - за първи път за един ден са умряли 100 и над 100 души. Общо в страната има 557 умряли и към 44 000 доказани случая.

По последни данни на Световната здравна организация по света има над 334 000 доказани случаи, а умрелите са близо 15 000. Регистрирани са случаи в 189 страни. Данните на Университет " Джон Хопкинс " демонстрират над 381 000 случаи и над 16 500 умряли в 168 страни.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР