Докато Прага скърби за мъртвите си и се опитва да

...
Докато Прага скърби за мъртвите си и се опитва да
Коментари Харесай

Купища амуниции, барикадирани класни стаи и самоубийство на стрелеца: Полицията разкрива как се е развила масовата стрелба в Прага

Докато Прага скърби за мъртвите си и се пробва да се възвърне от най-смъртоносната всеобща пукотевица в историята на Чешката република, управляващите споделиха по какъв начин са се развили трагичните събития в четвъртък.

Студент в университета, Козак се счита, че е умъртвил татко си в родния си град Хостун, преди да измине 15 благи път до столицата на страната, с цел да стартира опустошителната офанзива в четвъртък.

Полицията удостовери, че Козак е основен обвинен в убийството на мъж и двумесечно бебе, открити в гора източно от Прага на 15 декември. Те бяха предизвестени за Козак за първи път в четвъртък от другар, който беше получил самоубийствено известие в текстово известие от Козак. Двадесет минути по-късно тялото на татко му беше намерено в къщата му, където служителите на реда също откриха оръжия и експлозиви.

Беше стартирано общонационално търсене и на полицията беше казано, че Козак се насочва към един от университетските кампуси. Един час по-късно стартира пукотевица в постройката на Факултета по изку...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР