Докато политическата обстановка във Великобритания е все така напрегната и

...
Докато политическата обстановка във Великобритания е все така напрегната и
Коментари Харесай

Кого покани в лятната си резиденция кралица Елизабет

Докато политическата конюнктура във Англия е все по този начин напрегната и още не е ясно кой ще е новият министър-председател, ситуацията на монархическия фронт е по-спокойно. Голяма част от членовете на кралското семейство са на отмора, в това число и кралицата.

Елизабет II към този момент дойде в обичаната си лятна резиденция - замъкът Балморал.

В края на предходната седмица тя отпътува за Шотландия, както прави всяко лято. От People ни напомнят, че Балморал е мястото, където кралското семейство се любува на топлите месеци към този момент 150 години. Той е бил желано място и на починалия принц Филип.
 Снимка 575655
 

Очаква се много от роднините на кралицата да я посетят в замъка през идващите седмици. Потвърдено е визитата на принц Уилям, Кейт Мидълтън и трите им деца, както и принц Чарлз и Камила, и принц Едуард със брачната половинка му Софи.

Официална покана е отправена и към херцозите на Съсекс, само че за момента принц Хари и Меган Маркъл не са споделили дали ще изоставен Калифорния, с цел да се причислят към бабата на Хари в Балморал.

Традиционно всяко лято в замъка идва и актуалният министър-председател на страната, с цел да прекара няколко дни с кралицата. Очаква се Борис Джонсън, въпреки да е в оставка, да го направи за финален път.

Замъкът се разполага на парцел от 7 хиляди акра, което разрешава най-разнообразни занимания през лятото - от пикници навън, барбекю вечери и обичайните ловни походи до танци в балната зала.
 Снимка 575654
 

Балморал обаче е отворен за обществени визити до 2 август, което значи, че кралицата ще отседне в някоя от прилежащите му вили преди да се реалокира в замъка. От Express считат, че това ще е Крейгоуън Лодж.
 Снимка 575651
 

Вилата с намира на територията на замъка, само че към този момент е пригодена за проблемите с подвижността, от които страда Елизабет през последните месеци. В Крейгоуън към този момент има инсталиран асансьор за инвалидна количка.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР