Докато пациентите измират по болниците, парвенюто д-р Петър Сербезов шашка

...
Докато пациентите измират по болниците, парвенюто д-р Петър Сербезов шашка
Коментари Харесай

ПО ВРЕМЕ НА ПАНДЕМИЯ: МЪЖЪТ НА ЗДРАВНАТА МИНИСТЪРКА ШАРИ 50 БОНА ЗА ОРГИЯ С ЧЕВЕРМЕТА – УНИКАЛНО ВИДЕО

Докато пациентите измират по лечебните заведения, парвенюто доктор Петър Сербезов шашка с безсъдържателност и разточителство


Триумф на дебелащината, удрящ в земята най-разгулните мутренски времена, показва вторият мъж на новоизлюпената здравна министърка Асена Сербезова – Петър. Рожденият ден на замогналия се неизвестно по какъв начин с тапия на лекар, втрещи дребни и огромни поради неналичието на позор и мярка. За хармония и дума не може да става на фона на тресящите се женски и мъжки тела, потни подмишници, загорели чевермета, сатенени воланчета, оранжеви салфетки и застарели певачки на съветски честушки. За всичко това юбилярът се е изръсил с не по-малко от 50 бона, пресметнаха опитни кръчмари. И не – видеото не е компромат, нито е записано от злоумишлен посетител в дребните часове. Рожденият ден е особено сниман и инсталиран от професионален фотограф, и гордо качен в персоналната страница на Сербезов. За наслада на многочислените му пациенти, които, в случай че не мрат като мухи от коронавирус, то сигурно броят стотинки за насъщния, което между другото важи за 80% от българския народ. Докато докторът танцува върху стола в риза и панталон за най-малко 4 стотака, болните и възрастни хора са принудени да избират сред антибиотика и киселото мляко в разгара на коронавирус пандемията. Добре, че доктор Сербезов качва фотоси на софри, та изтемогващите му пациенти да оплакнат очи.



Паметливи очевидци съпоставиха разгула на семейство Сербезови с най-разпасаните празненства на Мултигруп. Тогава измежду гладната Виденова зима, мутри и политици бяха разпънали трапеза в ресторанта на хотел България, а оскотели от апетит пенсионери се бяха накачулили по витрината, с вяра с цел да зърнат пържола и кюфте онлайн.

Но да се върнем на рожденика. Ако на фрагментите се мъдреше някой охранител, лихвар, милионер от еврофондове или най-малко чалга звезда, нямаше да се хабим и пишем тези редове. Фактът, че Сербезов е мъж на министърка също не е най-голямата грижа. Не търсим и произходът на парите му – имаме вяра, че ги е спечелил с почтен труд. Цинизмът се крие във обстоятелството, че този човек и благоверната му министерска младоженка са лекари. Представителите на тази априори най-хуманна специалност следва да са пример за великодушие, безрезервност и значително безсребреничество. Ако не по персонално разбиране, то най-малко от взаимност с една друга, много по-бедна, само че запазила достолепието си част от здравната колегия. Говорим за лекари, сестри и санитари, които мизерстват на минимални заплати и са наказани да дават по няколко наряди на денонощие с цел да изпълнят най-малко малко старите си хладилници. От съпричастност с медсестрите, които сами си купуват защитни маски, ръкавици и игли, тъй като болничните бюджети не доближават. Към докторите от коронавирус зоните, само че и освен, които спят единствено по 3 часа с цел да избавят човешки животи, до момента в който сътрудника им върти мазни кючеци. Уважаемо семейство Сербезови, тези хора не са по-глупави, мързеливи или некадърни от вас. Не са учили по-малко, нито са избавили по-малко животи. Просто те не са трансформирали медицината в бизнес, а служат на хората безкористно и безрезервно. И с честния си труд способстват банковите ви сметки да хубавеят. Желаем Ви от сърце да сте живи и здрави, все по този начин да се радостните и любовта Ви да крепне. Но горещо ви молим – запазете тези по този начин интимни мигове от живота си за персонално прилагане. Защото Бог гледа. И не не помни.

Линк към скандалното видео.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР