Докато общностите в цялата страна се подготвят този уикенд да

...
Докато общностите в цялата страна се подготвят този уикенд да
Коментари Харесай

Война в Газа, изборен фактор в някои от многото събития, планирани за празника на MLK

Докато общностите в цялата страна се приготвят този уикенд да отпразнуват празника на преп. Мартин Лутър Кинг младши със събития, вариращи от паради до молитвени служби, някои ще вземете образец от историята на митинга на убитата икона за цивилен права, с цел да демонстрирате против войната в Газа и да привлечете вниманието към идните президентски избори в Съединени американски щати.

Почивният ден в понеделник също отбелязва 100 дни от 7 октомври, когато Хамас предприе нахлуване в Южен Израел, което умъртви към 1200 души и докара до към 240 взети за заложници. Оттогава повече от 100 израелци остават отвлечени и повече от 23 000 палестинци са били убити при израелската бомбардировка на Газа, защото световните здравни организации предизвестиха за влошаваща се филантропична рецесия там.

Може би най-масовото проведено събитие от уикендът в Съединени американски щати ще се организира в столицата на нацията в събота - Походът към Вашингтон за Газа, проведен взаимно от Американската мюсюлманска работна група за Пале...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР