Докато някои хора имат късмета да могат да заспят веднага

...
Докато някои хора имат късмета да могат да заспят веднага
Коментари Харесай

Експертът по съня споделя кое е най-лошото нещо, което можете да направите, когато се събудите посред нощ

Докато някои хора имат шанса да могат да заспят незабавно щом затворят очи, други знаят доста добре болката на отброяване на часовете, до момента в който не би трябвало да станете на идната заран.

Борбата със съня може да бъде ужасна, изключително в случай че стартира да въздейства върху качеството ви на живот. И се счита, че един на всеки трима души в Обединеното кралство страда постоянно от бодърствуване. За някои инцидентните епизоди могат да идват и да си отиват, без да предизвикват съществени проблеми – до момента в който за други може да продължи с месеци.

Има няколко неща, които можете да извършите, в случай че ви е мъчно да заспите, от това да внимавате какво ядете или пиете преди лягане, до гореща вана. Но за тези, които в действителност се борят, може да се разсънят измежду нощ заради неща като стрес, безпокойствие или тъй като спалнята е прекомерно гореща или прекомерно студена.

Ако това се случи с вас, има неща, които можете да извършите, с цел да заспите още веднъж по-бързо, само че има едно съответно нещо, което не би трябвало да вършиме. Може би...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР