Докато някои двойки възприемат празниците като време за общуване и

...
Докато някои двойки възприемат празниците като време за общуване и
Коментари Харесай

Каква е връзката между празниците и сексуалното желание

Докато някои двойки възприемат празниците като време за другарство и интимни моменти край камината, то за други сексът и сантименталните мисли са последното нещо, което им хрумва по това време на годината. И повода за това е единствено една - стрес.
 Shallowing - половата процедура, която евентуално не знаем, че обичаме
Shallowing - половата процедура, която евентуално не знаем, че обичаме

Гарантирано повече удоволтвие

Защото би трябвало да се оправим с извършване на покупки, пакетиране на дарове, готвене, празнични празненства, пътешестване и срещи със фамилията - а всичко това от време на време е прекалено много.

Затова напълно обикновено е напрежението да се отразява на ни. Стресът въздейства на всеки аспект от живота ни, в това число и на половия, уверени са медицинските експерти. Нещо повече - съгласно тях, когато сме уплашени се ускорява възприятието за отвращение на фамилиарност, което се поражда от умората и тревогата, които ни пречат да влезем в " уместно " въодушевление.
 Снимка 647538

Това е по този начин, тъй като стресът оказва въздействие върху хормоните, а нарасналите равнища на кортизол (хормонът на стреса) биологично потиска половото предпочитание.

А най-голямата подигравка е, че точно може да помогне за понижаване на напрежението. Но когато сме затънали в паники и неприятно въодушевление, доближаваме до миг, в който даже и да желаем фамилиарност, практикуването ѝ може да се окаже същинско предизвикателство.

Какво може да създадем по въпроса? Ако сме забелязали, че, без значение дали е поради празниците или не, специалистите са съгласни, че няколко неща могат да ни оказват помощ.
 Как да се опазим здрави по празниците
Как да се опазим здрави по празниците

5 практични съвета от лекарите

На първо място е връзката с колегата и организирането на сантиментални инициативи. След това е пълноценна отмора и положителният сън. Не е за подценяване даже и мастурбацията - съгласно специалистите тя може да " направи чудеса " за понижаване на напрежението, повишение на половото предпочитание и пробуждане на интереса към колегата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР