Докато наскоро се появиха няколко клипчета, в които чалгаджийки отказват

...
Докато наскоро се появиха няколко клипчета, в които чалгаджийки отказват
Коментари Харесай

Пълничката Деси Слава прие бакшиш от малко дете

Докато неотдавна се появиха няколко клипчета, в които чалгаджийки отхвърлят бакшиши, Деси Слава съумя да светне в много нелицеприятно видео. Фолкаджийката се подвизава на сцената, когато до нея се стопира малко дете и очевидно ѝ бута някакви пари.

Вместо да откаже учтиво и да отпрати дребния, тя влиза в роля и подпитва на микрофона от кого е въпросната сума. Отговорът, че са от чичо му, очевидно я удовлетворява, по тази причина и самоуверено прибира паричките.

Е, просенето на гушкане и целуване евентуално е ненужно да се разяснява поради обстоятелството, че очевидно се прави от кумова срама.

Постъпката на Деси Слава незабавно настрои мнозина срещу нея. Хората разясняват, че детето даже няма място на сходни места, камо ли да върви да пробутва пари на сцената. По-опасно обаче се оказа безмълвното единодушие на изпълнителката – какво значение има кой ѝ носи подаръка, в случай че той на процедура е от въпросния чичо?
И в случай че шикалкавенето ѝ на микрофона е по-скоро да замаже гафа си, в последна сметка задачата не бе реализирана – излагацията лъсна като алена лампа. Възмутени, хората не спираха да се изумяват на лекотата, с която малко дете е сложено в такава обстановка. А лекотата, с която Деси прибира бакшиша, е потресаваща.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР