Докато , ми хрумна една стара шега: Казват, че Каин

...
Докато , ми хрумна една стара шега: Казват, че Каин
Коментари Харесай

Райчев: Долно лицемерие е Нинова да поздравява Радев. Тя направи всичко възможно той да загуби |

Докато, ми хрумна една остаряла смешка: Казват, че Каин е събрал децата си, когато умирал и им споделил: „ Деца, пазете мира, за който почина чичо ви Авел “. Това е долно двуличие, тя направи всичко допустимо, с цел да смъкна Радев и той да загуби.

Това съобщи социологът Андрей Райчев по Българска национална телевизия във връзка поздравленията на водача на Българска социалистическа партия към спечелилия на балотажа през днешния ден Румен Радев.

" Тя си беше направила проект, който личеше с просто око - Българска социалистическа партия да бъде балансьор – сборът сред Демократична България, Политическа партия и Има Такъв Народ се очакваше да е непълен, а сборът сред ГЕРБ и Движение за права и свободи да не стигне. Нинова се готвеше да вземе цялата власт, освен това - шантажирайки двата тима ", счита Райчев. 

Според него това се е провалило и сега виждаме съжалението ѝ, което се показва в " неуместни поздравления " за Радев: 

" Но да утешим слушателите - тя e решила да се приспособи към една нова конюнктура и да взе участие, което не е неприятно. "

Андрей Райчев счита, че няма ново съответствие на силите в страната:

" Съотношението на силите е 2 на 1, 30 на 60, 1/3 на 2/3. Това съответствие по кое време се появи? През юли 2020 година Това е базата на тази гражданска война, която стана в страната – популярност Богу без кръв, без нищо, само че една дребна гражданска война, която обърна нещата. "

Райчев добави, че в случай че въз основата на тази победа Радев успее да " избабува едно доста мъчно, само че въпреки всичко допустимо държавно управление ", най-сетне тази гражданска война ще свърши, тъй като ще минем на различен стадий в живота ни – " не лек и прелестен, само че идващ " стадий.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР