Докато Луната е в тригон с Юпитер днес, хората трябва

...
Докато Луната е в тригон с Юпитер днес, хората трябва
Коментари Харесай

Луната в тригон с Юпитер: Хората трябва да направят..

Докато Луната е в тригон с Юпитер през днешния ден, хората би трябвало да създадат всичко допустимо, с цел да се оправят с доста от своите обществени и финансови проблеми, тъй като най-вероятно ще бъдат удовлетворени от постигнатите резултати. Този интервал е доста добър за търговия и реализиране на цели.

Тези, които обичат да влагат и спекулират с парите си, би трябвало да го създадат, защото най-вероятно ще завоюват два пъти повече от вложената сума. Някои от тях могат да наследят дребни положения или да завоюват от връзките си с другите.

Уважението и взаимното съгласие сред хората през този интервал ще им помогне да изградят мощни взаимоотношения и бизнес асоциации. Тъй като равенството би било на всички места, доста хора реализират триумф и задоволяват гледната точка по най-впечатляващите способи.

Интимните връзки също са желани при този тригон, тъй като хората са по-отворени и почтени, а връзките, които се образуват, когато Луната е в такава връзка с Юпитер, нормално се основават на същите прелестни качества. Да не приказваме, че Луната е растяща, което е идеално.

Това е аспект, който нормално оставя своя отпечатък, тъй като всичко се оказва положително, до момента в който се случва, а също по този начин дава обещание доста за бъдещето.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР