Докато Лондон отмени своята следваща Седмица на модата, Милано потвърди

...
Докато Лондон отмени своята следваща Седмица на модата, Милано потвърди
Коментари Харесай

Седмица на модата в Милано ще има - slava.bg

Докато Лондон анулира своята последваща Седмица на модата, Милано удостовери провеждането на двата си блестящи форума през януари и февруари с цифрова платформа, богата на прояви.

"Ние удостоверяваме нашите дати. Нашите ревюта ще станат по-дигитални или по-присъствени според от развиването на пандемията ", съобщи ръководителят на Италианската камара на модата Карло Капаза.

Следваща миланска Седмица на мъжката мода за сезона есен-зима 2021-2022 е планувана за 15-19 февруари. А женското издание е планувано за 23 февруари - 1 март.

От своя страна в Лондон Британският фешън съвет анулира януарската Седмица на мъжката мода поради пандемията.

Следващото издание, отдадено на женската мода, би трябвало да се организира от 19 до 23 февруари, като за присъединяване бяха поканени и дизайнерите на мъжка мода.

Заради пандемията Милано, както и останалите Седмици на модата, минаха това лято на онлайн вид и единствено с няколко ревюта с физическо наличие за някои марки. Г-н Капаза акцентира, че на септемврийската Седмица на модата в Милано, минала в разбъркан вид, са били показани 156 сбирки. Организаторите могат да се похвалят с 45 милиона гледания в мрежата, което е един безспорен връх при платформите, отразяващи тези конгреси.

Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР