Докато гражданите празнуват един от най-светлите християнски празници, целият наличен

...
Докато гражданите празнуват един от най-светлите християнски празници, целият наличен
Коментари Харесай

Скрити камери вкъщи - хит по празниците

Докато жителите честват един от най-светлите християнски празници, целият разполагаем запас на Министерство на вътрешните работи ще бъде мобилизиран, с цел да протече всичко безпрепятствено и умерено. Това съобщи шефът на пловдивската полиция старши комисар Атанас Илков.

По думите му, можем да чакаме засилено полицейско наличие из целия Пловдив и региона. Униформени ще бъдат ситуирани по всички храмове, с цел да обезпечат сигурността. Там ще бъдат проверявани лица със подозрително държание. До църковните служби няма да се позволяват хора, използвали опиати, алкохол или такива, които носят неразрешени движимости, обемисти багажи, оръжие и всички други рискови предмети.

Служители на реда ще бъдат ситуирани и в огромните молове и вериги, както и на всички места, където се чака да има огромни маси хора. От Министерство на вътрешните работи поучават да се внимава с багажа в комерсиалните обекти - да не се оставят без контрол чанти, тъй като стават лесна плячка за крадците.

От полицията ще се грижат и за безпроблемното протичане на шествието на Бачковския манастир.

Междувременно стана ясно, че скрити камери и видеоохранителни системи към този момент са шлагер измежду хората, които потеглят на път по празниците и оставят домовете си необитаеми за няколко дни. Така семействата пазят покъщнината си от набезите на апаши, които дебнат празните къщи. Цените на апаратите варират, като приблизително едно устройство излиза 70 лв., сподели инспекция на Novini.bg.

Търговци оферират и нова технология, позволяваща транспорт на видеосигнал с HD резолюция. Системите не изискват създаване или настройване на мрежова преносна среда. Вместо това се употребява обичайна скица на свързване.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР