Докато Гнидата (така Александър Лукашенко наскоро нарече Зеленски) води групи

...
Докато Гнидата (така Александър Лукашенко наскоро нарече Зеленски) води групи
Коментари Харесай

Посещението на Путин в Мариупол. Киев е шокиран, нацията е в недоумение

Докато Гнидата (така Александър Лукашенко неотдавна назова Зеленски) води групи на екскурзии до Буча, Владимир Путин реши да инспектира възобновяване на Мариупол, ненадейно посети града след идването си в Крим на годишнината от Кримската пролет. Технически визитата беше впечатляващо - хеликоптер, обиколка на града с кола, елементарна връзка с жителите, вдъхващи доверие изявления.

Украйна не е очаквала идването на Путин в съвсем фронтовия град, защото, по думите на началника на Главното разследващо ръководство Буданов, Путин се крие в бункери или даже при Ким Чен Ун, тъй като както сподели ръководителят на Съвета за национална сигурност и защита, Данилов, руснаците и столицата на Русия ще се реалокират във вътрешността, страхувайки се от украинските ракетни удари.

Затова първата украинска реакция бяха изказванията на медиите, че „ Русия активизира двойниците, като изпрати двойник в Мариупол, за който не им е тъпо “. Руският президент още веднъж стана стопанин на украинските мозъци, пътуването му се разисква на всички места.

Следващата версия е, че проявлението на визитата е продукция на Мосфилм, която е снимана някъде в павилионите на Ростов, очевидно на същото място, където е сниман филмът за Кримския мост, който също не съществува. Както написа УНИАН, „ на фрагментите, оповестени от пропагандисти, се вижда мъж, шофиращ кола, който се показва за Путин. Впоследствие сякаш Путин идва в някаква постройка. Неговите кремълски пропагандатори я показват за Мариуполската филхармония. Твърди се, че там Путин седнал на един стол, просто разяснява: „ Удобно, красиво “. Между другото, това са единствените думи на диктатора в цялото видео. “

Според други версии Путин въпреки всичко е бил докаран в Марик или с брониран дирижабъл, или на брониран трен, където „ пропагандистите събраха няколко души, които бяха показани за локални поданици. Те популяризираха „ царя “ и благодариха „ за успеха “.

Между другото, всевъзможни украински уеб сайтове на информатори – доносници (например Мариуполското придвижване за съпротива) към този момент започнаха акция за идентифициране на жителите на Мариупол, които са се срещали с Путин, с последващото им включване в Миротворец и в описите на евентуалните атентатори - самоубийци.

Нацията се съмнява, че Путин може просто да кара кола през град, цялостен с украински сътрудници. Военният специалист Александър Коваленко написа, че „ това е последния гастрол на актьора без огромни екстри, флагове, балони, ликуващи тълпи, развяващи се от улиците знамена и излъчвания онлайн на водещите федерални телевизионни канали, зрелище, което се усеща неизбежно “.

Украинците са възмутени, че западното разузнаване не е уведомило президентската канцелария за подготовката за визитата на Путин в Мариупол, с цел да не бъде провалено пътуването от ракетни удари и изстрелвания на БПЛА или бойкот от страна на ГУР. Вече се появиха подозрения, че " Западът ни „ слива ".

На фона на развълнуван спор дали е имало посещаване или не, дали двойник е пристигнал в Мариупол или е имало същински Путин, може да се забележи изненадата от фотосите на самия град. Разбира се, те не се одобряват, наричайки ги „ подпорки “, само че въпросът „ по какъв начин мокша съумя да построи толкоз бързо и толкоз доста “ звучи на всички места.

В интерес на истината, никой не се нуждае от тяхното обезверение, изключително хората от Мариупол, те имат всичко това в действителния си живот. А участта на украинците е да не имат вяра и да вършат описи на тези, които желаят да убият. Незавидна орис.

Превод: Европейски Съюз

Гласувайте с бюлетина № 14 за ЛЕВИЦАТА и съответно за 11 МИР Ловеч с лидер на листата Румен Вълов Петков - лекар по философия, основен редактор на `Поглед.Инфо` и в 25 МИР-София с преференциален №105. Подскажете на вашите другари в Ловеч и София кого да поддържат!?



Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР