Докато европейските лидери се опитват да намалят въздействието на високите

...
Докато европейските лидери се опитват да намалят въздействието на високите
Коментари Харесай

Зеленски: Идва тежка зима

Докато европейските водачи се пробват да понижат въздействието на високите цени на силата, украинският президент Володимир Зеленски предизвести, че идва тежка зима и заяви за украински триумфи във войната, съобщи Ройтерс.

В среднощното си послание президентът на Украйна благодари на своите сили, че са завладяли две обитаеми места на юг , както и трето обитаемо място и покрайнините му на изток. Той сподели, че е получил тези положителни вести от военното командване и разузнаването.

Преди това Кирило Тимошенко , заместник-началник на президентската администрация, пусна във " Facebook " фотография на трима украински бойци, издигащи националния байрак над постройка в южно село, където е основната контраатака на силите на Киев. " Високопиля. Херсонска област. Украйна. Днес ", гласи текстът към фотографията.

Миналата седмица украинските сили започнаха контраатака на юг , основно в Херсонската област, която съветските нашественици превзеха още при започване на войната. Докато украинците интензивно обстрелват съперника в района, съветското командване е забранило на локалното цивилно население да се придвижва и да прекосява река Днепър, заяви през днешния ден украинският общоприет. За последното денонощие съперникът е нанесъл в Украйна 25 ракетни удара и над 22 удара от въздуха, се споделя в известието, в което се удостоверява, че остава задачата да бъде възвърнат контролът върху Донецката област на изток.

Вчера Зеленски предизвести европейците, че Москва се готви да им нанесе " решителен енергиен удар " през идващите месеци. Някои анализатори споделят, че дефицитът на енергийни източници и увеличението на разноските за живот може да отслабят поддръжката на Запада за Киев, уточни Ройтерс.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР