Докато е тичал в събота, Олаф Шолц е паднал и

...
Докато е тичал в събота, Олаф Шолц е паднал и
Коментари Харесай

Шолц се появи с превръзка на окото след фаталния джогинг

Докато е тичал в събота, Олаф Шолц е паднал и е наранил лицето си, се сподели в известие на немското държавно управление, представено от " Дойче веле ".

Заради това канцлерът е отменил всичките си задължения в неделя, само че програмата му за тази седмица не се трансформира, заяви представител на държавното управление.

Самият Шолц показа своя фотография в Х (доскоро Туитър), на която носи превръзка на окото и се вижда, че по лицето му има драскотини.

" Очаквам миймове по тематиката. Благодаря ви за положителните пожелания, наподобява по-зле, в сравнение с е в действителност ", написа той.

Wer den Schaden hat…
Bin gespannt auf die Memes. Danke für die guten Wünsche, sieht schlimmer aus, als es ist!
— Bundeskanzler Olaf Scholz (@Bundeskanzler)

Вестник " Билд " оповестява, че канцлерът се усеща добре, само че синините по лицето му са задоволително огромни, че да заобикаля обществени изяви сега.

Тази седмица Шолц счита да съблюдава уговорките си. Във вторник той ще се появи на Международното автомобилно ревю IAA.

В сряда ще има тирада в Бундестага, в четвъртък канцлерът ще посети Берлинския публичен превоз, а в петък ще пътува за срещата на Г-20 в Ню Делхи, оповестява " Тagesspiegel ".

Шолц се занимава с постоянен джогинг и гребане. Неговата предшественичка Ангела Меркел беше ранена по време на ски тичане през 2014 година и получи тежка травма с непълна фрактура на задния ляв тазов пръстен. В резултат на това Меркел трябваше да анулира някои срещи и пътувания.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР