Докато делото между и Джони Деп продължава, ние решихме да

...
Докато делото между и Джони Деп продължава, ние решихме да
Коментари Харесай

На заем от стила на Лили-Роуз Деп: 7 шопинг находки за най-любимия ни сезон

Докато делото сред и Джони Деп продължава, ние взехме решение да „ надникнем “ в дрешника на неговата щерка от връзката му с Ванеса Паради, която изрично се застъпи за него. А Лили-Роуз Деп ли? Тя сигурно е момичето на баща и е едно от най-хубавите неща, произлезли от една от най-емблематичните всемирски двойки. Може би тъй като в пътя, по който е поела – на модели и актриса, се долавя въздействието на бунтаря Джони Деп, до момента в който стилът й безспорно е повлиян от Ванеса Паради и оня френски изискан, който толкоз обичаме.

Ванеса Паради и се срещат в Париж през юни 1998 година, само че още преди този момент французойката знае, че желае да плени сърцето на това непокорно американско момче. И съумява. Двамата обаче постоянно са се откроявали и като една от най-стилните двойки с цялата бохемска нотка в тоалетите им, която си предават един на различен. Този безукорен усет към модата те явно съумяват да предадат и на децата си, изключително на изящната Лили-Роуз.
               

Подобно на майка си, когато е била тийнейджърка, всички порти на стилните къщи са отворени за нея, и най-много тази на , като през последните две години тя е един от най-изявените им посланици. Още при първите й изяви на снимачната площадка за всички е ясно, че Лили-Роуз е основана да бъде пред камера. И въпреки че стартира първо с моделски задължения, младото момиче не стопира да си се показва като актриса и към този момент има своите първи функции.
               

Колкото до стила й, тя безспорно е повлияна от родителите си и по тази причина доста обича да си присвоява неща от 90-те и постоянно можем да я забележим във винтидж находки. И в случай че на аления килим може да бъде по едно и също време Лолита и femme fatale, то в всекидневието си Лили-Роуз към момента избира комфорта на класическия бял топ, блузите с открити плещи, типично по френски, и късите панталони от деним. Нещо, което изцяло приляга на едно 22-годишно момиче.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР