Докато британците са спазвали строгите мерки срещу COVID-19, членове на

...
Докато британците са спазвали строгите мерки срещу COVID-19, членове на
Коментари Харесай

Борис Джонсън се вихрил на парти с лазарен меч по време на траура за принц Филип

Докато британците са спазвали строгите ограничения против COVID-19, членове на ръководещата Консервативна партия и техният водач, са имали няколко шумни забави.

Както през вчерашния ден писахме, и служителка на " Даунинг стрийт " 10 са записани на видео да се вихрят в  танц с лазерен меч. Ако тази панорама не е задоволително скандална за министър председател, то събитията към нея са, акцентира Българска национална телевизия.

Датата е април 2021 година - Англия е в печал, единствено ден по-късно следва погребението на принц Филип.

Кралица Елизабет Втора се сбогува със брачна половинка си седнала сама в Уестминстърското абатство - поради строгите ограничавания против болестта.

В този миг в цялата страна живеят в условия на съвсем цялостно затваряне и е в действие възбрана за всевъзможни събирания. Ето за какво, след серия от разкрития, че чиновници на държавното управление и членове на ръководещата Консервативна партия най-малко 10 пъти са имали бурни купони от началото на пандемията, чашата на търпението на британците преля. И споделиха - Джонсън би трябвало неотложно да подаде оставка.

Премиерът на Англия отговори: " Искам да поднеса своите извинения. Знам, че милиони хора в страната направиха големи саможертви през миналите 18 месеца. Знам, че не можеха да се сбогуват със своите близки или да живеят живота си по този начин, както са привикнали. Разбирам гнева, който изпитват към мен и държавното управление, че не спазихме ограниченията, които самите ние наложихме ".

Лидерът на опозицията с подигравка разяснява спорните изказвания на Джонсън за купоните на " Даунинг стрийт " 10.

През декември отхвърли да е имало празненства. След това излезе това видео, в което говорителката му споделя за купона, а той се направи на засегнат. След това се появи и видеото, на което Джонсън танцува и той ни сподели - бях на празненството, само че не осъзнавах, че това е празненство. Торите би трябвало да се освободят от наличието на този човек, сподели Кийр Стармър, водач на Лейбъристката партия.

Неодобрение се зароди и измежду мощно разединените редици на консерваторите, а няколко депутати намерено обявиха, че не биха подкрепили Джонсън за идващ мандат отпред на страната.

Група млади мъже показва неодобрението си с типично английско възприятие за комизъм. И по този начин - пред премиерската резиденция се появиха няколко десетки негови имитатори, които... потанцуваха.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР