Докато беше на обиколка на Алианса за храна и образование

...
Докато беше на обиколка на Алианса за храна и образование
Коментари Харесай

Крал Чарлз празнува 75-ия си рожден ден, като стартира нова благотворителна инициатива за храна

Докато беше на обиколка на Алианса за храна и обучение в Южен Оксфордшир, кралят се приближи до фургоните за доставка и дребна група хора наоколо започнаха да пеят Честит рожден ден. < /p>

След спонтанното празненство той поздрави Кейти Ан Перуджа, която водеше осъществяването. Тя сподели за срещата: „ Кралят ни сподели „ от кое място разбрахте, че е рожденият ми ден “ и всички се засмяхме. “

Изображение: Кралят прекара рождения си ден, помагайки за стартирането на своя план за храна за коронацията с кралицата

Преди да си тръгне, кралят се срещна и с високопоставени представители от водещи супермаркети и търговци на дребно с бюджетни храни, които са подписали уговорката на Coronation Food Project да разпределят повече остатък от храна.

Кралят се усмихна, до момента в който още веднъж му беше изпълнена серенада с поканените пеят Честит рожден ден.

Държавният глава е корицата на последното издание на Big Issue.

Кинг връчва медали на кенийски деец, за който се счита, че е на 117 години – до момента в който кралицата храни слонче

Пишейки в списанието, той сподели: „ Нуждата от храна е толкоз действителен и наложителен проблем, колкото и разхищението на храна – и в случай че може да се откри метод за превъзмогване на пропастта сред тях, тогава ще се оправи с два казуса в един.

„ Голямата ми вяра е, че този план за храна на коронацията ще откри на практика способи да направи тъкмо това – избавяне на повече остатъци храна и раздаването й на тези, които имат най-голяма потребност от нея. "

Кралят беше забелязан да дава на продавача Келвин, 61, £10 за списанието, струващо £4 в края на събитието в Оксфордшир.

Продавачът, който е бил безприютен през интервали от живота си, откогато е бил младеж, сподели за плана: „ Мисля, че това демонстрира, че го е грижа, той доближава до необятната аудитория. “

Прочетете повече от Sky News:

Междувременно в цялостен Лондон бяха изстреляни оръжейни салюти, с цел да отбележат рождения ден на краля, с 41 залпа, изстреляни по обяд от Кралската конна артилерия на кралските войски от Грийн Парк и 62 залпа, изстреляни от Почетната артилерийска рота по Лондонската кула - спомагателни 21 за Лондонското сити.

Лондонските Пикадили Лайтс също бяха осветени с обръщение за рождения ден на краля, с туристическа атракция, показваща откъс от неговата публикация в Big Issue.

В понеделник кралят се причисли на територията на дома си в Хайгроув в Глостършър от известния готвач Реймънд Блан, водещия на The Repair Shop Джей Блейдс и певицата Лий Джон от групата Imagination от 1980 година на ранно празненство.

Местен хор пя в края на чаеното празненство, до момента в който кралят беше приветстван и приветстван, откакто отряза парче от своята триетажна пандишпанова торта Виктория. < /p>

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР