Докалдът не е за правителството и управляващите. Той е за

...
Докалдът не е за правителството и управляващите. Той е за
Коментари Харесай

Даниела Дариткова: Винаги сме чували и разбирали справедливите искания на протестиращите

Докалдът не е за държавното управление и ръководещите. Той е за България такава, каквато я виждат европейските институции. В отчета ясно се показва, че България води дейна политика и битка с корупцията. Има и рецензии, само че те изцяло съответстват с целите, които сме си сложили да изпълняваме.

Това сподели в предаването "Лице в лице " по БТВ ръководителят на ПГ на ГЕРБ доктор Даниела Дариткова  Даниела Дариткова Д-р Даниела Атанасова Дариткова - Проданова е родена на 28 септември 1966 година. На 29 март 2019 година е във връзка оповестения през днешния ден отчет на Европейска комисия за сапзването на върховенството на закона във всички страни в Европейски Съюз. "Докладът е справедлив. Той има позитивни оценки и рецензии, които ние считаме, че могат да бъдат поправени със законодателни начинания. Продължаваме да усъвършенстваме законите против корупционните практики. Търсим решение и на казуса със уеб страниците, които бълват подправени вести. Вървим ръка за ръка с Европа в тази тенденция ", изясни доктор Дариткова.

Тя разяснява и горещата тематика за нестихващите митинги. "Парламентът е легитмно определен и ние сме в тясна връзка с нашите гласоподаватели. Ние носим отговорност и то в интервал на тежка икономическа и здравна рецесия поради ковид. Разбирам госпожа Каранячева и одобрявам нейното пояснение, че от парламентарната естрада се изказваш по един метод, а на партийно заседание по различен. Според мен думите й бяха извадени от подтекста.

Разбираме справедливите претенции на протестиращите и те постоянно са били чути. Не разбираме желанието за рушене и разваляне на здания, не разбираме офанзивите и против органите на реда. Всички тези вандалски прояви нямат общо с рационалните претенции на жителите, които отново ще повторя, че постоянно са били чути и разбрани ", приключи Даниела Дариткова  Даниела Дариткова Д-р Даниела Атанасова Дариткова - Проданова е родена на 28 септември 1966 година. На 29 март 2019 година е.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР