Доживотен престой в затвора без право на замяна поиска прокуратурата

...
Доживотен престой в затвора без право на замяна поиска прокуратурата
Коментари Харесай

Извънредни разкрития за Мартин от Сотиря, изнасилил и убил малката Криси

Доживотен престой в пандиза без право на подмяна изиска прокуратурата за 21-годишния изрод Мартин Трифонов, който на 15 август блудства и умъртви 7-годишната Кристин Георгиева от сливенското село Сотиря.

Обвинителният акт е импортиран късно следобед в петък, чака се да бъде планувана дата за разпоредителното съвещание пред Коледа, посочи представителят на сливенската окръжна прокуратура Надежда Белева, цитираната от в. Монитор.

Обвинението против младия мъж е за ликвидиране по изключително непосилен за жертвата метод, откакто преди този момент е блудствал с детето и е направил опит да го изнасили.

По данни на прокуратурата до скоро Трифон е бил в столичната затворническа болница, където са го лекували от раните, получени при залавянето му.

Трагичният случай стана измежду бял ден на 15 август, когато изпилият стотина грама домашна ракия незает Мартин пресрещнал отиващата към дома на родителите си жертва, замъкнал я под моста недалеко от центъра на Сотиря и се гаврил с нея.

Извършителят направи опит да се укрие, само че в последна сметка бе арестуван денонощие по-късно след оказана от него гневна опозиция, при което се наложи да бъде прострелян в лявото бедро и дясната подбедрица.

Смъртта на детенцето, на което предстояло да бъде първокласничка потресе обществеността и стана мотив за промени в Наказателно-процесуален кодекс, с цел да не могат нарушителите да се възползват от намаляне на присъдата при признания.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР