Договорът за мача между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа трябва

...
Договорът за мача между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа трябва
Коментари Харесай

Договорът за мача Пулев - Джошуа идва в сряда в България

Договорът за мача сред Кубрат Пулев и Антъни Джошуа би трябвало да дойде в сряда в България. Това разкри юристът на Кобрата Джон Уърт. Двамата боксьори би трябвало да се бият за купата на IBF, за която нашият е наложителен кандидат.

Уърт оповести детайлностите на конференция в Пловдив преди съботната галавечер в зала " Колодрума ". В нея Тервел Пулев и Дешон Уебстър (САЩ) ще играят за интернационалната купа в полутежка категория, версия Световна боксова асоциация (WBA). Уърт добави, че ще има 30 дни, с цел да се контракти срещата сред Кобрата и Джошуа и посочи, че ще бъде ужасно, в случай че съумеят да договорят мача. Той разясни, че в случай че страните не се спогодят, ще се премине към търг.

" В бокса има правила и те би трябвало да се съблюдават. Готов съм да се изправя против всеки, който е на пътя ми, и няма значение дали това ще бъде Джошуа или някой различен. На 90% сигурен съм, че ще играя против Антъни Джошуа. Ще го победя крепко, даже ще го нокаутирам ", закани се Кубрат Пулев.

" 2020-а ще е нашата година. Джошуа ще е идващият противник на Кубрат Пулев”, съобщи мениджърът на Кобрата Ивайло Гоцев.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР