Догодина светът ще влезе в много тежка криза и народът

...
Догодина светът ще влезе в много тежка криза и народът
Коментари Харесай

Борисов: Парите в Европа свършват, а влизаме в тежка криза

Догодина светът ще влезе в доста тежка рецесия и народът няма да може да я понесе, в случай че не сме единни като нация. Това предизвести в Стара Загора министър председателят Бойко Борисов. „ Коронавирусът е нещо, с което в този момент се майтапим, тъй като вътрешно всички ни е боязън - надяваме се, че го няма, само че той съществува. Някои споделят, че ние всяваме боязън. Не знам не би трябвало ли да ги съдят по тази причина. Вчера СЗО споделя, че вирусът става по-смъртоносен и рисков – втора вълна ", разяснява водачът на ГЕРБ. Борисов акцентира, че в случай че немската и европейската стопанска система не започват, нашите 250 завода в машиностроенето и автомобилния клъстер няма за кого да работят. " Мазнинката на страната от това, което сме съхранили, изтънява. Това са грантове и заеми, които идващите генерации би трябвало да връщат, тъй като безвъзмездни неща няма “, не скри министър председателят.

Борисов призна още, че се движим по ръба. " Усещам народа - това и враговете ми го признават. Няколко месеца с схващане, дружни старания и дисциплинираност успяхме да издържим. Усетих хората - че не могат да устоят, и по тази причина започнахме бързо да пускаме паркове и градинки. Няма учебник и протокол, който да споделя какво да се прави. Целият свят работи на проба – неточност. И през вчерашния ден питах сътрудниците не може ли в Европа да има общ протокол по какъв начин да се работи. За страдание никой няма да ме чуе ", показа министър председателят. Борисов предвижда, че следващата година светът ще влезе в доста тежка рецесия. " Ако политическата класа имаше възприятие за самозапазване, аз щях първи да кажа за година – година и половина да работим дружно. Народът няма да може да понесе рецесията следващата година, в случай че не сме единни като нация. Ще свършат парите, в Европа свършват парите. Този спор и през вчерашния ден не се реши. Държавите, които имат повече пари споделят, че биха дали пари назаем, само че за малко време “, уточни той.

„ Най-важното е да съблюдаваме дисциплинираност, стерилизация и отдалеченост. Въобще не е минало. Не е завършило. Няма да затваряме, само че би трябвало да се пазим. Нямам предпочитание, нито увереността, че това е вярно още веднъж да привеждаме старите ограничения. Разчитам на хората да се пазят “, сподели още той.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР