ДОГАНСАРАЙ, НА СВЕЧЕРЯВАНЕ. Доган се оттегля от почетната политика и

...
ДОГАНСАРАЙ, НА СВЕЧЕРЯВАНЕ. Доган се оттегля от почетната политика и
Коментари Харесай

Доган се оттегля от почетния живот, става боксьор

ДОГАНСАРАЙ, НА СВЕЧЕРЯВАНЕ.
Доган се отдръпва от почетната политика и почетния живот, влиза отново в дейна фаза и счита да се заеме със напълно ново предизвикателство. 
Ахмед Доган бе общителен да беседва през оградата на Догансарай с вашия сътрудник и единствено пред нас разкри проектите си за радикална смяна в модус-вивендито. 
Почетният ръководител на Движение за права и свободи се отдръпва от почетността, с цел да може да се посвети повече на философията и бокса. 
Бил по едно и също време наскърбен и окуражен от неуспехите на Кубрат Пулев и това му дало една нова витална обосновка.
" Трябва да напущаме Зоната си на комфорт, когато сме постигнали оптимума в дадена област - изясни философът. - Политиката за мен към този момент е написана книга. Не че съм привършен или обезверен, в противен случай, в политиката съм експоненциално и хиперфункционално осъществен, това е даже дребен философски парадокс, който желая да изясня с по-нататъшната си научна активност в полето на оперативната Философия. Просто желая да отворя и разширя хоризонтите пред себе си, по тази причина поставям на пауза политическото си развиване. На Философията се усещам дебитор и пристигна моментът да изплатя своя дълг. Смятам да напиша огромен етюд върху заедността и силата на убеждението. В подобен дух мисля да се развъртвам и в областта на професионалния бокс. Ако Джошуа и Кубрат са мъже, би трябвало да ми дадат опция да се реванширам от името на България и да се изправя в дуел с младия Джошуа. 
Ако в този момент се изправя против Джошуа, ще му кажа: братко мой, дано се обичаме и почитаме като антични философи, дано вникнем по-дълбоко в заедността и да потърсим това, което ни сплотява, а не това, което ни кара да се удряме по муцуните с жестоката мощ на мишците си. Ще му изтъквам Исус Христос, който му е съименник. И когато боксьорът Антъни Джошуа се замисли върху тезите ми, аз ще го ударя по муцуната, което за него е нищо, само че той не ще посмее да вдигне ръка против подобен Мъдрец като мен. След това ще му разкрия за 45 секунда целия лабиринт на персоналните му усеща, той ще се разплаче от моята прозорливост и точни формулировки, затова ще ми даде да го ударя по другата страна, както ни е учил Джошуа, Исус, Йешуа или Иса, както се назовава в ислямската традиция тази персона. "
Доган почерпи Вашия кореспондент със сладолед и Редбул през оградата, което бе знак, че аудиенцията е свършила. 
Вашият кореспондент се понесе на крилата на Редбул и съвсем се реши на кариера в леката атлетика. 
Даже мислех да пропагандирам и Пеевски да напуснем дружно медиите и да се хванем с професионален спорт. 
Но мина действието на Редбула, Вашият кореспондент почувства отмалялост и колебливост. 
И по този начин си останахме в областта на медиите, към този момент. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР