Доган сарай бийч фестивал (Dogan Saray Beach Festival) и масово

...
Доган сарай бийч фестивал (Dogan Saray Beach Festival) и масово
Коментари Харесай

Доган сарай бийч фестивал” и масово плажуване при подпорната стена на Алепу

" Доган сарай бийч фестивал " (Dogan Saray Beach Festival) и всеобщо плажуване при подпорната стена на Алепу са част от протестните акции, които не престават в събота и по Черноморието.

Събитието " Доган сарай бийч фестивал” се организира в парк “Росенец “. То е проведено в обществените мрежи и е под надпис “Искаме Доган да уволни Борисов “.

Участници в събитието започнаха да се събират в събота преди обяд.

“Ще стартираме с 10-минутна оборка. Там има нахвърляни камъни. Нахвърлили са ги, с цел да могат да лимитират достъпа на плажуващите. Ще създадем една пирамида от камъни, ще забием трибагреника от горната страна. Подадох искане към министъра на районното развиване и благоустройството да разкрие избавителен пост на обекта. Подозирам, че това ще прерасне – няма да е единствено събота и неделя. Това е моята цел – не непрекъснато да призовавам хората да вървят там, а те да го вършат сами. Да има придвижване, с цел да не могат да ги ограждат, да поставят бариери и огради “, изясни един от уредниците Асен Бонджев пред БНР.

Природозащитници провеждат в събота и всеобщо плажуване на плажа пред “подпорната стена” на Алепу. Строежът се намира на брега на морето и попада в едноименната предпазена околност. Гражданското недоволството против градежа стартира през юни и провокира няколко мирни митинга в страната.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР