Добруджа официално представи поредното ново попълнение в отбора си. Това е

...
Добруджа официално представи поредното ново попълнение в отбора си.
Това е
Коментари Харесай

Добруджа представи Преслав Йорданов

Добруджа публично показа следващото ново попълнение в тима си.

Това е някогашният централен нападател на Пирин (Благоевград) Преслав Йорданов, който към този момент записа минути и гол за отбора от Добрич в контролата против Берое.

Така той се трансформира в третото ново попълнение за втородивизионния тим през днешния ден, откакто по-рано " зелените " показаха Георги Аргилашки и Славчо Шоколаров.

Ето какво написаха от Добруджа:

" Централният нападател на Пирин Благоевград Преслав Йорданов ще играе за Добруджа от този сезон. Той е на 33 години и бе измежду водачите на " орлетата ". Футболната му кариера стартира като младеж в родния Спартак Плевен, а едвам на 18 години е притеглен в отбора на Локомотив София.
 Славчо Шоколаров мина в Добруджа
Славчо Шоколаров мина в Добруджа

През 2008 година се връща в Спартак Плевен, където се оказва избавител за отбора, като за 9 мача вкарва 7 гола. През 2010 се утвърждава като значима част от отбора на Локомотив София. Напуска през декември 2011, с цел да се причисли към Черноморец Бургас.

През сезон 2014/15 се завръща в Локомотив София. През лятото на 2015 подписва с ЦСКА. Дебютира за армейците на 9 август 2015, при успеха с 3:0 над Струмска популярност Радомир, като още в първия мач вкарва два гола.

За целия сезон вкарва общо 34 гола в 26 мача, като печели купата на България за сезон 2015/16 и първото място в Югозападната В група. Започва и идващия сезон в отбора на армейците, само че през февруари 2017 е продаден на Ордабаси Казахстан.

От март 2018 е футболист на Пирин Благоевград, а от декември 2018 е в редиците на Септември София. От 24 май 2020 е състезател на Пирин Благоевград ", написаха добричлии.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР