Доброволците на Браво, Пловдив вчера положиха нова настилка на паркинга

...
Доброволците на Браво, Пловдив вчера положиха нова настилка на паркинга
Коментари Харесай

Доброволците от “Браво, Пловдив“ асфалтират разбит паркинг, забравен от общината

Доброволците на " Браво, Пловдив " през вчерашния ден поставиха нова настилка на паркинга зад блок 71 на бул. " Христо Ботев ", където се намира офиса на сдружението. С 30 тона трошляк и още толкоз асфалт бе заравнено 2/3 от пространството, на което жителите на блока държат колите си. 
Прочетете още
Паркингът бе в трагично положение, посипан с дълбоки кратери, рискови за по-ниските коли. В дъждовно време ямите се трансформират в големи локви, а колите разнасят калта на всички места. Въпреки че е общинска благосъстоятелност, теренът от години е безстопанствен.  



Паркингът първоначално  бе поръсен с трошляк и изравнен с валяк. Близо 20 доброволци от сдружението се включиха в самодейността.

След това от горната страна бе положена и асфалт. 



След като настилката се втвърди изцяло, в идващите дни  следва да бъде довършена и останалата част от паркинга. Тъй като там има остарели плочки и бетон, е належащо пространството първо да бъде почистено и заравнено, а по-късно да се насипе трошляк и да се асфалтира.  Предстои втория стадий от акцията. 

" През 68-ма година се омъжих и пристигнах снаха в този блок. Аз персонално нямам кола, само че съседите се мъчеха сами да създадат нещо. Това място толкоз равно и хубаво не съм го виждала в никакъв случай. Добре, че сте вие младите " разяснява стара жена от жилищната постройка. 

След ремонта, живеещите в блока, няма да газят в тиня до колене, с цел да се приберат до входа си. 

" Радваме се, че направихме едно положително на тези хора. Офисът ни може и да се реалокира, само че в идващите години те няма да си разрушават колите по тези кратери и части бетон, които бяха тук. С общи старания можем да променим доста неща в града и ние всекидневно го демонстрираме. Докато множеството политици дават обещание ярко бъдеще или се хвалят с достижения, направени с парите ни на данъкоплатци, ние демонстрираме какво можем без да желаеме пари от общината. Акциите не ще продължат и след изборите, с цел да мотивираме повече пловдивчани да се включат в подобряването на градската среда,  безапелационен е  ръководителят на сдружението Веселин Костов, който също взе интензивно присъединяване в акцията. 



Вчера  " Браво, Пловдив " запълниха и няколко дупки в квартал " Западен ". В запълването се включиха претендентът за кмет " Браво, Пловдив " Димчо Петров, претендентът за общински консултант доктор Любомир Паунов и други запалянковци. 



 

 

 



" Браво, Пловдив "  е  с №36 в интегралната бюлетина с регистрацията на „ Българска прогресивна линия " за кмет, областен кмет и листа за общински съветници!

 Купуването и продаването на гласове е закононарушение.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР