Доброволците, които се включиха в издирването на 12-годишния Александър, прекратяват

...
Доброволците, които се включиха в издирването на 12-годишния Александър, прекратяват
Коментари Харесай

7 ден без следа: Доброволците спират да търсят 12-годишния Александър

Доброволците, които се включиха в издирването на 12-годишния Александър, приключват огромните търсения.

Причината е, че към този момент седми ден няма диря от детето и все по-малко хора се отзовават в помощ за търсенето, с оглед и на утежняването на времето. Въпреки това доброволците остават в подготвеност да реагират при съществуване на горещи сигнали за местоположението на Александър.

През вчерашния ден към 100 души са търсили детето към и в Перник, разлепени са голям брой негови фотоси в околните села.

Все повече се тиражира версията, че детето е отвлечено.  Доброволците са недоволни, че получават и неверни сигнали от бащата на изгубеното дете. „ Искаме някой да каже къде да се продължи издирването, не да се пращат две коли да обикалят безсмислено. Стигнали сме на 70 км. някаква съгласуваност. Иначе се лутаме по гори  и паланки. Всички имат съмнения, версиите са доста, че бащата го укрива, има версии, че е похитен от майката ”, показа Румен Стефанов, който се включи в издирването на детето като доброволец, представен в Нова телевизия.

„ Не мога да бъда безусловно сигурен, само че познавайки Алекс, не позволявам, че той просто ей по този начин би се изгубил в гората. Чувството ми като татко е, че той се държи някъде срещу неговата воля ”, подозира бащата на изгубеното момче Александър Цветанов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР