Доброволецът Лазар Радков, основател на кампанията Капачки за бъдеще, и

...
Доброволецът Лазар Радков, основател на кампанията Капачки за бъдеще, и
Коментари Харесай

Основателят на Капачки за бъдеще оцеля по чудо при доброволческа мисия в Украйна

Доброволецът Лазар Радков, създател на акцията " Капачки за бъдеще ", и спътниците му оцеляха по знамение, откакто бусът им бе обстрелван в непосредствена непосредственост до фронтовата линия в Украйна.
" Чух по какъв начин водачът крещи от болежка, разруших прозореца и се хвърлихме в канавката. Имахме шанс, че части са летели сред главите ни ", разказа Радков незабавно след връщането си у нас. Той сподели и частичките от шрапнел.
Акцията на Радков обезпечи 70 генератора в разнообразни градове и села из нападнатата страна. " Доброволчеството няма народност ", безапелационен е филантропът. Той отговори в персоналния си профил в обществената мрежа на рецензиите, че парите от неговата самодейност " Капачки за бъдеще " отивали за чужденци. 
" Бях наименуван безродник, тъй като съм отделил седмица от живота си и съм направил акция да помогнем на хора без, а някои и без хранителни доставки тук-там, където доскоро са имали танкове пред къщите и към тях или напряко върху тях са падали снаряди. Това, че през останалите 98-99% от времето ми и 99% и средствата, които съм събрал с акциите, които движа и които отиват за България и българските деца очевидно няма значение.
Запомнете, човек в никакъв случай, в никакъв случай, в никакъв случай НЕ ТРЯБВА да се огъва пред лъжите, операциите и обидите. Особено когато знае, че оказва помощ на хора, които имат потребност от помощ ", написа Радков. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР