Добротата в хората днес се среща рядко. Повечето хора правят

...
Добротата в хората днес се среща рядко. Повечето хора правят
Коментари Харесай

Мъж помогна на пенсионерка да смени гума на колата, но едва вечерта разбра коя наистина е тя

Добротата в хората през днешния ден се среща рядко. Повечето хора вършат положително на другари и познати, само че в рядко то е от сърце, а за жалост в множеството случаи – с някаква цел или материална полза.

Доброто направено от сърце, даже и на чужд човек и бързо забравено е скъпо и същинско злато, както ще се убедите малко по-късно.

Сега от jenata.blitz.bg ще ви опишат за една такава история – за същинското положително и негово ненадейно, щастливо и чудно връщане…

Всичко почнало в един дъждовен ден, когато гумата на колата на стара дама внезапно се спуква. Тя нямала концепция по какъв начин ще се прибере у дома. Наоколо минавали рядко коли, нямала и на кого да се обади за помощ.

През това време по селския път се задал мъж. Шофирайки видял спрялата настрана кола. Там, прегърбена под дъжда, стояла дама която гледала разтревожена. Младият човек решил да спре и да й помогне.

Жената се обезпокоила, когато непознатият човек се доближил към нея. Какво желае този човек? Тайно се надявала някой да й помогне…

Но какво се е случило по-късно, както и до какъв непредвиден край е стигнала историята ще научите на jenata.blitz.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР