Добро утро. Най-важното тази сутрин:Първият ден на новия премиерБебето СараМария

...
Добро утро. Най-важното тази сутрин:Първият ден на новия премиерБебето СараМария
Коментари Харесай

Три минути: Радев отива в Брюксел вместо Петков, а Гешев и Цацаров вече официално са мишени

Добро утро. Най-важното тази заран:
Първият ден на новия премиерБебето СараМария Баръмова
Измина първият работен ден на новото държавно управление на България. Премиерът с ускорение на имунизирането против COVID-19 и нарасналите цени на тока, само че му се наложи да изясни какво има поради за Северна Македония. Поводът - Файненшъл таймс назова “Обратен завой ” неговите планове по тематиката.

Темпото ще продължи да бъде ускорено. какво можем да чакаме от новите ръководещи в първите им 100 дни и за кои въпроси са си поставили период “незабавно ”.

да изисква зелени документи от своите чиновници. По време на бизнес форума Powers Summit той сподели, че първата му заповед ще бъде да вкара такова условие за влизане в Министерския съвет.

България продължава да е на дъното по. Малко над 26% от цялото население е с по две дози.

Петков изясни с многото си задания в България решението да не отиде на последния Европейски съвет за годината, който стартира в четвъртък в Брюксел. Вместо него ще пътува президентът Румен Радев, пишат.

Татяна Ваксберг обръща внимание на два признака, които не попаднаха в центъра на вниманието при избирането на държавното управление. насам на клетвата не беше поканен патриарх, а пък министър председателят няма да се реалокира в резиденцията в Бояна.

Ако сте пропуснали избирането на новото държавно управление, може да отделите единствено минута и половина, с цел да гледате най-важното.

Искате ли да споделите вашето мнение по тези вести? Пишете ни на или коментирайте на страницата ни във.
“Хемус ”, Гешев и Хазарта
по делото за пране на 53 млн. лв. от автомагистрала “Хемус ” са си създали отказ. Те се оплакаха от напън от страна на Министерство на вътрешните работи. Докато се занимаваме с взаимни обвиняване, забравихме главния въпрос: Къде са парите? Очаквайте през днешния ден на уеб страницата Свободна Европа тествани обстоятелства по случая.

Новият министър на правораздаването в Студио България на Свободна Европа. Тя сподели, че задачата на ръководещите е да отстранят основния прокурор Иван Гешев “до три месеца ”.

Ако сте в придвижване, може да слушате изявлението в. Там ще намерите и предходните диалози в Студио България.

Прокуратурата заяви, че е почнала инспекция по изказванията на депутата Христо Петров и вътрешния министър Бойко Рашков, че са били заплашвани. в Народното събрание по какъв начин е получил обръщение, че ще изгуби “най-ценното нещо ”.

Бившият вицепрезидент на “Мултигруп ” Николай Вълканов се размина за малко с държавно отличие, описват.

Изпратете на другари, с цел да се абонират и те за бюлетина “3 минути ”.
Бебе, принуждение и инфлация
Има развиване за бебето Сара, за което сме ви разказвали и преди. То нямаше поданство и документи, тъй като в акта си за раждане има две майки. Решение на България да издаде паспорт на Сара.

24-годишен мъж отива на съд, тъй като е нарушил неколкократно заповед за отбрана от домашно принуждение. Пострадалата е подала преди прокуратурата да подведе обвинения под правосъдна отговорност.

Държавната организация за бежанците отхвърли за трети път леговище на, който се опасява от политическо гонене в страната си. Той е от екипа на някогашния президент Саакашвили, който сега е в пандиза.

В Турция хората се опасяват от курса на $. Инфлацията удря дребния бизнес. три истории от Измир - по какъв начин се живее, когато цените се повишават по няколко пъти дневно.

Присъединете се към общността на. Вече можете да получавате всичко най-важно напряко в телефона си.
Човек на деня
Още от ученичка тя знае, че ще посвети живота си на предишното. Тогава историята е огромната ѝ пристрастеност, а учителката ѝ от гимназията е първата, която открива капацитета ѝ на откривател. получи премията за особени достижения на Берлин-Бранденбургската академия на науките. Тя е Човек на деня на Свободна Европа.

за този бюлетин, с цел да получавате всяка заран в пощата си "3 минути " – обзор на най-важните вести.

Искрено ваш,

Иван Бедров
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР