Добро утро!Най-важното е тук:Кой може да стане служебен премиер?Какво пак

...
Добро утро!Най-важното е тук:Кой може да стане служебен премиер?Какво пак
Коментари Харесай

Три минути: Шести път избори за три години. Радев търси премиер сред свързани с ГЕРБ. Съдии бягат от дело с Еврото

Добро утро!

Най-важното е тук:
Кой може да стане длъжностен министър председател?Какво отново проверява европрокуратурата в България?Кой унижава дамите в ГЕРБ?
Вече е публично – за шести път в границите на три години в България ще се проведат парламентарни избори. В четвъртък третия мандат за сформиране на държавно управление от Румен Радев, само че незабавно му го върнаха несбъднат.

Още в границите на същия ден души, които могат да заемат поста длъжностен министър председател - ръководителя на Народно заседание Росен Желязков, шефа на Българска народна банка Димитър Радев и ръководителя на Сметната палата Димитър Главчев.

Тези срещи се постановат, тъй като поради измененията в конституцията президентът към този момент не може да постави който изиска отпред. Но групата хора, от които би трябвало да избира, са свързани с ГЕРБ. какво се чака от този развой.
Европейската и българската прокуратура
Временната парламентарна комисия, която се занимава с активността на убития в края на януари, ще изслуша на идващото си съвещание на 2 април сегашния основен прокурор Борислав Сарафов и предшествениците му на поста – Иван Гешев и Сотир Цацаров.

В същото време един след различен са отказали да гледат делото против прокурор Константин Сулев от Софийската районна прокуратура (СРП), упрекнат, че е на изчезналия някогашен следовател Петьо Петров - Еврото.

И до момента в който българската прокуратура не прави нищо по отношение на всички данни за корупция на нейни някогашни и сегашни членове, Европейската прокуратура стартира ново следствие в България. Тя претърси два хотела в български ски курорт в границите на следствие за машинация със дотации по стратегия за Covid-19.

на прокуратурата, които са свързани с България след началото на активността ѝ през 2020 година
Спиране на илюзиите за режима на Путин
40 нобелови лауреати се обърнаха към света с апел " международните водачи и всички хора с благосклонност да се откажат от всевъзможни илюзии за Путин и неговия незаконен режим ". цялостния текст на апела, към който се причисляват от ден на ден хора.

В Москва пък в последните 24 часа полицията. Един от тях сподели, че върху него е упражнено и физическо принуждение.
Жените в ГЕРБ и мъжете в „ Магнитски “
Пътят на Мария Габриел към премиерския пост приключи безславно. Бойко Борисов обича да поставя дами на основни позиции. Въпреки това отношението към дамите в ГЕРБ е унизително.

Веднага откакто Делян Пеевски от Движение за права и свободи и Владислав Горанов от ГЕРБ бяха глобени по световния закон „ Магнитски “, партиите им се отхвърлиха от тях. Не след доста дълго обаче те още веднъж са в предните им редици. Спряха ли да въздействат глобите от Съединени американски щати на българските политици?.
Няколко рекомендации
Паднала в придвижване врата, една оставка и осведомител, който към този момент е мъртъв. През последните седмици новините към американската самолетна компания " Боинг " стават от ден на ден. Какво се случва и визира ли това Европа?.

От 31 март България става пълновръстен член на Шенгенското пространство по въздух и вода. Какво ще се промени?.

Като пациенти имаме право да получаваме качествена здравна помощ. Какво обаче значи това разбиране? Отговор на въпроса потърси за Тоест.
Човек на деня
За нея литературата е " по-добрият вероятен свят ", а най-важни в текста са детайлите и премълчаното в него. завоюва Националната премия за лирика " Христо Фотев ". Тя е Човек на деня на Свободна Европа.

, с цел да получавате всяка заран в пощата си " 3 минути " - обзор на най-важните вести.

Искрено Ваш,

Николай Лавчиев
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР