Добро утро!Най-важното е тук:Георги ГосподиновБъдещото правителствоБоята по институция на ЕС

...
Добро утро!Най-важното е тук:Георги ГосподиновБъдещото правителствоБоята по институция на ЕС
Коментари Харесай

Три минути: Господинов ден. Гешев се готви за политически дела. Сбогом на Тина Търнър

Добро утро!

Най-важното е тук:
Георги ГосподиновБъдещото правителствоБоята по институция на Европейски Съюз
завоюваха Международния Букър за „ Времеубежище “. Това е най-престижното отличие за литература след Нобеловата премия и най-високото интернационално самопризнание, получавано в миналото за българска книга. Решението на журито провокира, която научи за това тъкмо в навечерието на. „ Честит Господинов ден “, гласеше един от мненията. „ Благодарим ти, че обърна реда на новините “, пишеше в различен.
Правителство ГЕРБ – ПП-ДБ
Идеята за държавно управление сред ГЕРБ и ПП-ДБ може и да не се реализира, счита политологът Огнян Минчев. Той твърди, че съпротивата на крайните крила и в двете обединения е прекомерно мощен. Евгений Дайнов счита, че към този момент се задават просто 9 месеца ръководство на ПП-ДБ, което може да има по-добри резултати от ръководството на Кирил Петков в първите 6 месеца на 2022 година досега за подготвяното държавно управление.

Има най-малко три страни, в които е приложено – Израел, Румъния и Ирландия. Дамяна Велева споделя за този опит на „ прегръдка сред съперници “ и наблюдава кое в него е проработило и кое – не.

Станете част от общността на Свободна Европа.
Главният прокурор
Има три извода, които могат да се създадат от последната изява на основния прокурор. В нея той беше пуснал запис на личния си диалог с член на Висш съдебен съвет, пристигнал като „ емисар “ на Бойко Борисов да го убеждава да напусне. Гешев твърдеше, че е във война с „ политическата мафия “, само че първият извод е тъкмо противоположният – че Гешев в действителност договаря с нея. Вторият е, че Висш съдебен съвет взима решенията си под политически надзор. Третият е, че Гешев в действителност заплашва да унищожи освен прокуратурата, само че и страната..

Иван Гешев се бори за публично утвърждение, споделя членът на Висш съдебен съвет в „ Студио България “. Тя счита, че той може да употребява някои от изоставените р
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР