Добро представяне, но загуба за Лудогорец в Лига Европа. Българският

...
Добро представяне, но загуба за Лудогорец в Лига Европа. Българският
Коментари Харесай

От Лудогорец се надяват да преминат групите на Лига Европа, въпреки загубата от Реал Бетис

Добро показване, само че загуба за Лудогорец в Лига Европа. Българският първенец отстъпи с 2:3 при визитата си на носителя на Купата на Испания Реал Бетис.

Нападателят на отбора Кирил Десподов показа пред камерата на Българска национална телевизия, че съгласно него, разградчани за заслужавали да завоюват най-малко точка против състава на Мануел Пелегрини.

„ Разбира се, че скърбя за загубата. Смятам, че заслужавахме най-малко точката. Създадохме много положения, само че това е футболът. За страдание се прибираме вкъщи със загуба. Отбори като Бетис и Рома не би трябвало да бъдат подценявани. Нашата цел е да излезем от групата “, съобщи Десподов.

Изпълнителният шеф на клуба Ангел Петричев изрази вяра отборът на Анте Шимунджа да събере нужния брой точки, с цел да играе и през пролетта в европейските клубни шампионати.

„ Нека караме малко по малко. Направихме един сполучлив мач с Рома и мощен, само че за жалост несполучлив, с Бетис. Надяваме се в останалите мачове да вземем нужния брой точки, които да ни стигнат да играем и през пролетта в европейските клубни шампионати “, сподели от своя страна Петричев.

Капитанът на „ орлите “ Антон Недялков показа, че първенецът на България върви в вярната посока.

„ Може би не ни доближи малко повече класа в последните отигравания в завършващата фаза. Мисля, че се представихме добре. Направихме всичко допустимо да затрудним тима на Бетис и мисля, че вървим в вярна посока “, сподели капитанът на Лудогорец Антон Недялков.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР