Добро планиране“ и етапност“ отбеляза като ключови фактори при изпълнението

...
Добро планиране“ и етапност“ отбеляза като ключови фактори при изпълнението
Коментари Харесай

Костадин Димитров даде информация за пътните ремонти


„ Добро обмисляне “ и „ етапност “ означи като основни фактори при осъществяването на настоящите поправки на пътната инфраструктура кметът Костадин Димитров по време на конференция в Община Пловдив.

„ До средата на 2025 година се чака да бъде подготвен пробивът под Централна гара, изпълняван от НКЖИ. Предстои въвеждане в употреба на подлеза „ Модър-Царевец “ към 15 април„, заяви Димитров. По думите на зам.-кмета по строителство и вложения инж. Тошо Пашов сега комисия изготвя планове за краткотрайна организация на придвижването в сектора на ул. „ Солунска “, бул. „ Хаджи Димитър “ и ул. „ Царевец, като то ще бъде пуснато незабавно след подписването на акт 15.

Костадин Димитров изясни, че степенуваност е належащо да има и при ремонтните действия по пътищата „ Рогошко “ и „ Брезовско “, с цел да не бъдат затворени едновременно.

„ Фирмата реализатор е поела ангажимент до 10-15 дни „ Рогошко шосе “ да бъде отворено, а след Великден стартира работа по „ Брезовско “, акцентира кметът.

Той добави, че до края на месец юли би трябвало да бъде приключена улица „ Владая “. Очаква се до Великден да бъде асфалтиран секторът от ул. „ Пере Тошев “ и ул. „ Бъкстон “ и правата сред ул. „ Никола Димков “ и ул. „ Стефан Стамболов “, част от плана за Южния обходен колектор на ВиК.

„ До края на месец юни е стихотворец ангажимент да бъдат приключени и двете платна на „ Голямоконарско шосе “, където канализацията и водопроводът към този момент са подготвени “, разяснява още кметът.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР