Добрият старец помаха на повече от 190 деца на военнослужещи

...
Добрият старец помаха на повече от 190 деца на военнослужещи
Коментари Харесай

Най-важното от Варна във вчерашния 19 декември

Добрият дъртак помаха на повече от 190 деца на военнослужещи и цивилни чиновници от военните формирования във Варненския гарнизон. Вертолетът се приземи на военния пирс и дълго чаканите посетители бяха обградени от нетърпеливите малчугани

В община Варна с 3,7 млн. лева ще бъде дофинансиран главния ремонт на общински път VAR 1082 от пътен възел с републикански път I-9 до свлачище „ Трифон Зарезан ” и от свлачище „ Трифон Зарезан ” до кръстовище при комплекс „ Ривиера ”.

Да се прегледа опцията за промяна на статута на съществуващите велоалеи и прекосяването им в статут със смесено придвижване, където пешеходците са с преимущество по ЗДП в избрани сектори. Това предлага варненският велоклуб „ Спартaк “ във връзка със зачестилите произшествия сред водачи на електрически тротинетки, колоездачи и пешеходци въпреки това

Кметът Коцев подсети, че за реформаторски планове в региона на синята стопанска система Европейският съюз е отделил 115 милиона евро. Община Варна ще търси контакт с Европейската капиталова банка, с цел да се възползва от опциите за финансиране.

Варна подписа два контракта за 800 хиляди лв., с цел да се популяризира на немския пазар. Средствата, които Община Варна ще получи, са близо 800 000 лв., като делът на вложените лични средства е най-малък - 33 120 лв..
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР