Добрите резултати рядко идват като подарък: за постигането им е

...
Добрите резултати рядко идват като подарък: за постигането им е
Коментари Харесай

Нов пункт на Спорт тото в Плевен очаква следващите тотомилионери

Добрите резултати рядко идват като подарък: за постигането им е належащо чудесно обмисляне, мощна мотивация и малко повече шанс. Независимо дали става въпрос за бизнес начинание, съревнование или сбъдване на фантазия, някои правила не би трябвало да бъдат нарушавани. Постоянството е в основата на всяка победа - ето за какво към този момент 64 години Българският Спортен Тотализатор продължава да бъде покрай феновете на числовите игри.

 фотография: Спорт Тото

В разгара на лятото, на късметлийската дата 07.07.2021, госпожа Невяна Великова- Директор приемателна мрежа на Български състезателен тотализатор и господин Владислав Монов - Управител на Търговски център- Плевен Панорама дадоха формален старт на новият пункт на Спорт Тото. " Освен, че 7 е обичано число на мнозина, обектът се намира на доста комфортна локация в мол Плевен-Панорама и съответствува с друго радостно събитие: единствено преди по-малко от 10 дни, благополучен участник в тиражите на тотализатора точно от Плевен, съумя да познае печелившата числова композиция, която го подреди във безконечната ранглиста на тотомилионерите в България под номер 117! Сумата от 2 823 969, 95 лв. е беше извоювана с помощта на един-единствен фиш на стойност 4.40 лева " - показа пред присъстващите посетители госпожа Великова.

 фотография: Спорт Тото

А дали новият Тото пункт няма да донесе шанс на още някой гражданин или посетител на красивия град, ситуиран в сърцето на България? Джакпотът в играта Тото 2 - 6 от 49 към този момент съвсем е достигнал сумата от 2 350 000 лева, а фишовете чакат единствено да бъдат попълнени. В края на седмицата се задава и изтегляне на чисто нов лек автомобил, по случай финала на Европейското по футбол.

Кои ще бъдат двата футболни тима, спорещи за един от най-желаните призове в света, ще разберем през тази седмица - по време на полуфиналите. Но сигурно дуелите ще си заслужава да бъдат гледани в приятна компания под намерено небе на територията на EURO CAMP 2021 - Спорт Тото, в парка зад музея " Земята и хората ". Фестивалната зона събра десетки хиляди почитатели за гледане на мачовете навън в центъра на София, както и за доста други забавни интензивности. Спортният тотализатор бе мотор на доста събития, като по време на тях се случваха любопитни неща: изпълненият с страсти " сапунен футбол ", шампионатът по джаги на 2 маси и трансформиралият се в паметна конкуренция " бъбъл футбол ", който към този момент е международен шлагер. Освен посетители и фенове, хората в " кампа " станаха и участници в игрите, както и в няколко футболните куиза, които се организираха в почивките сред мачовете. Победителите, както и най-хубавите след тях, получиха награди от Спорт Тото. Забавата по този начин или другояче бе налице, а наградите от Тотализатора изненадаха прелестно тези, които си ги заслужиха. Всички те съумяха да видят Евро 2020 и по различен метод - като участници, а освен като наблюдаващи пред телевизионния екран.

Спорт ТОТО - ние постоянно даваме повече!

* наличие на Спорт Тото
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР