Добрич. В града ще бъде представена книгата Хавра на Захари

...
Добрич. В града ще бъде представена книгата Хавра на Захари
Коментари Харесай

Добрич: В града ще бъде представена книгата „Хавра” на Захари Карабашлиев

Добрич. В града ще бъде показана книгата „ Хавра ” на Захари Карабашлиев. Това оповестиха от пресцентъра на Община Добрич . Дългоочакваният разказ ще бъде показан в шест града в страната до края на ноември. Авторът на „ 18% сиво ” ще показа втория си разказ в Добрич, Пловдив, Русе, Плевен, Moнтана, Сливен и Ямбол. В Добрич премиерата на „ Хавра “ е на 16 ноември от 17.30 часа в Огледална зала „ Нели Божкова “. Организатор на събитието е Община Добрич, а входът е свободен.
„ Хавра “ бързо се трансформира в една от най-продаваните книги за последните няколко месеца.
След като историята, сплотяваща орисите на Никола, завърнал се в България, с цел да открие истината за гибелта на татко си, и тази на Вера Елегина – млада съветска аристократка, неразривно обвързвана с делото на журналиста Джанюариъс Макгахан в България, развълнува сърцата на стотици читатели.
В огромния и в същото време съкровен свят на „ Хавра “ история и настояще се срещат, обстоятелства и нереалност се преплитат, редуват се с напрежение деяние, лиричност и психологизъм и само силата на човешката воля може да промени хода на историята.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР