Добрич. Разговорът за европейските ценности е разговор за нашата идентичност

...
Добрич. Разговорът за европейските ценности е разговор за нашата идентичност
Коментари Харесай

Социалният антрополог Харалан Александров пред Жени ГЕРБ: Разговорът за европейските ценности е разговор за нашата идентичност

Добрич. Разговорът за европейските полезности е диалог за нашата еднаквост и то във време на доста динамични промени. Това сподели общественият антрополог Харалан Александров в Добрич по време на районна среща на Жени ГЕРБ от Добрич и Силистра, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Александров акцентира, че Европа е донор на полезности за целия свят. Европейските полезности са минали през невероятни инциденти и тествания и са съумели да спечелват и да се приспособяват не просто към новата обстановка, а да зададат посока на новия свят.
„ От средата на 19-и век идентичността на българската нация не е нищо друго, с изключение на разбиране на най-хубавото от европейските полезности. До един документите, на които се базира националната еднаквост на нашата страна, са българска имитация на най-хубавото, реализирано в Европа ”, добави Александров. По думите му нашата задача е да намерим по какъв начин да се усещаме добре и с европейската си, и с българската си принадлежност.
Според Харалан Александров България има неповторим исторически късмет, който не би трябвало да бъде пропиляван. „ Стъпили сме на пътя на развиването. Но рискът от огромно политическо разтърсване, пред който сме изправени, е доста висок. Затова си коства да се положат старания и да се понесат известни жертви, с цел да се продължи по този път, който след още 5-10 години ще ни заведе в един доста по-добър свят “, безапелационен бе Харалан Александров.
„ В навечерието на християнския празник Благовещение сме се събрали, с цел да поговорим за ролята на дамата да съхранява и предава полезностите, които са нужни на всеки един от нас и са станали част от европейското общество – приемливост, правдивост, взаимност и най-много – любовта “, показа при откриването на форума националният представител и регионален началник на Жени ГЕРБ-Добрич Даниела Димитрова.
Гости на форума бяха ръководителят на Жени ГЕРБ Ирена Соколова и Даниела Димова – член на НИС на Жени ГЕРБ
„ От ЖГЕРБ нямаме месец без самодейност. Нямаме една община в България, която да не работи по този проведен метод. Това демонстрира потребността да сме дружно и да дадем на общността един добре създаден обучителен и обществен модел на съгласуваност ”, сподели при откриването на форума Ирена Соколова. Тя акцентира, че приветства инициативността на дамите да основават една по-добра среда.
Политическа партия ГЕРБ дава опция всеки да принадлежи към фамилията на жителите, искащи смяна и да носи смяната посредством личните си умения “, сподели ръководителят на Жени ГЕРБ. Тя акцентира, че структурите на ГЕРБ знаят, че единствено работата в единение дава стъпка напред.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР